036 - 2022061 info@digitaaldoen.nl

Website laten maken in Almere?

Website laten maken

Wil je een website laten maken? En ben jij een ondernemer uit Almere? DigitaalDoen werkt vanuit de W. Dreesweg 2 in Almere.

Wij hebben al tientallen ondernemers geholpen uit Almere met hun website en online marketing. Wij bouwen jouw complete website al vanaf 450 euro.

Voor desktop, tablets
en smartphones

U

Makkelijk aanpassen en
goed vindbaar in Google

Modern ontwerp,
resultaatgericht

Gouden standaard

Wij geloven dat een website niet een visitekaartje is. Je website kan namelijk een ware marketing tool zijn voor je bedrijf. Laten we samen op zoek gaan naar de gouden standaard. De gouden standaard tussen jouw bezoekers hun behoeften en jouw voorkeuren.

Modern & hedendaags

Veel websites lopen achter. Sommige websites lijken op een website die in de jaren ’90 zijn gemaakt. Als een potentiële klant op jouw website terecht komt moet alles er piekfijn uitzien. Jouw website moet er er op en top uitzien op elk device.

 

Eenvoudig beheren

Het is belangrijk dat je niet vast aan grenzen zit. We vinden dat je zelf de controle moet kunnen hebben over jouw website. Zonder limiet of grenzen. Vandaar werken wij met WordPress. Met het systeem kun je na de oplevering zelf gemakkelijk jouw website beheren en analyseren.

Goed gevonden

Je wilt goed gevonden worden in Google. Op basis van jouw doelen stellen wij hier strategieën op af. Het hangt namelijk af van de concurrentie op bepaalde zoekwoorden. Op het zoekwoord ‘slager almere’ zal bijvoorbeeld makkelijker te scoren zijn dan op ‘tv kopen’. Elke website die wij maken is zoekmachinevriendelijk.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Maak gratis een afspraak

Online specialist Joeri zal binnen 24 uur reageren op je aanvraag. 7 dagen per week. Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.