036 - 2022061 info@digitaaldoen.nl

Website laten maken in Almere?

Voor desktop, tablets
en smartphones
U
Makkelijk aan te passen en goed vindbaar
Modern en responsive ontwerp

Website laten maken

Wij hebben al honderden ondernemers geholpen met hun website en online marketing. Ook grote namen zoals de Financiele Telegraaf en gemeente Rotterdam.

Gouden standaard

Laten we samen op zoek gaan naar de gouden standaard. De gouden standaard tussen jouw bezoekers hun behoeften en jouw voorkeuren.

Modern & hedendaags

Veel websites lopen achter. Je wilt niet dat jouw website eruit ziet alsof die in de jaren 90 is gebouwd. Als een potentiële klant op jouw website terecht komt moet alles er piekfijn uitzien.

 

Eenvoudig beheren

We vinden dat je zelf de controle moet kunnen hebben over een website. Zonder limieten of grenzen. En dus zelf de website eenvoudig kunt aanpassen.

Goed gevonden

Je wilt goed gevonden worden in Google. Op basis van jouw doelen kunnen wij hier strategieën op afstemmen. Elke website die wij maken is zoekmachinevriendelijk.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

Een prachtige website gebouwd door Joeri. Alles binnen de overeengekomen tijd. En als top of the bill, een ongekende service. Een aanrader en een perfecte webmaster!
Sabine Struycken
Sabine Struycken
16:45 18 Sep 17
In samenwerking met DigitaalDoen een zeer mooie responsive website neergezet. Ik ben heel blij met de fijne samenwerking en natuurlijk het eindresultaat. Zeker een aanrader!
Marco Janssen
Marco Janssen
14:19 17 Jul 17
Om mijn website sneller en vindbaar te krijgen heb ik me aangemeld voor een online training van DigitaalDoen. Ik had geen idee of dit een goeie zet zou zijn. Uiteindelijk blijkt deze training meer dan de moeite waard. Eigenlijk boven mijn verwachting. Alle extra instellingen en bruikbare plugins werden vakkundig behandeld en besproken. Ik heb meer inzicht gekregen en ik kan nu makkelijker met mijn Wordpress website verder. Zeker 5 ★★★★★
Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
15:01 15 Feb 17
Beste Joeri, Ik ben je erg dankbaar voor het maken van de website voor Anti Pest Control. Je hebt goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en dit heb je dan ook verwezenlijkt. Ik kan iedereen aanraden om met Joeri in zee te gaan. Bedankt, Anti Pest Control
Anti Pest Control
Anti Pest Control
19:02 19 Jan 17
DigitaalDoen heeft zeer goed geholpen met de start website van CheckYourself! Goed, snel en voordelig! Ook de goede nazorg is zeer gewaardeerd. Digitaal doen gaat voor een goed werkend resultaat!
T.S. ten houte de lange
T.S. ten houte de lange
14:21 21 Nov 16

Maak een belafspraak

Onze online specialist Joeri zal binnen 24 uur reageren op je aanvraag. Een telefonisch adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.