Online campagnes

Trek moeiteloos de juiste potentiële klanten aan met online campagnes en laat je funnel vervolgens het werk doen.

Waar je als ondernemer tegenaan loopt

Het kan een uitdaging zijn om de juiste potentiële klanten te bereiken. De snelheid waarmee trends veranderen en hoe jouw potentiële klanten zich online bewegen, in combinatie met een spinnenweb aan tools, kunnen overweldigend zijn. Hierdoor is het moeilijk om consistent goede resultaten te behalen. Wij begrijpen deze obstakels en helpen je de juiste strategieën en tools toe te passen.

Bereik de juiste potentiële klanten

Wij bereiken de doelgroep die echt geïnteresseerd is in jouw diensten of producten. Met onze geoptimaliseerde campagnes zorg je ervoor dat jouw boodschap terechtkomt bij de mensen die er toe doen, zodat je funnel vervolgens aan het werk kan.

  • Facebook Ads campagnes

  • Youtube Ads campagnes

  • Google Ads campagnes

Trek automatisch nieuwe leads aan

Met onze automatische systemen in combinatie met AI stroomlijnen we het aantrekken van nieuwe leads en klanten, zodat je altijd een constante instroom van potentiële klanten hebt. Hierdoor kun jij je richten op wat je het beste doet: je bedrijf laten groeien. Of af en toe wat meer genieten en het rustiger aan doen.

Voorspelbare en meetbare resultaten

Met onze datagedreven aanpak in combinatie met AI zorgen we ervoor dat je niet alleen vertrouwen krijgt in de resultaten, maar ook precies weet wat werkt en wat niet. Zo haal je het maximale uit elke campagne en zitten we er bovenop.

Enkele resultaten van onze partners

4.147 nieuwe bellers voor een vakman binnen één jaar met een gemiddelde conversie van 11,11%

124.106 nieuwe inschrijvers voor een coach op een mailinglijst binnen 18 maanden

Lage leadprijzen voor een dienstverlener via Google Ads met een conversie van 12,77% naar afspraken

57 nieuwe afspraken binnen één maand voor een coach, waarvan een mooi percentage klant wordt

€740.073,17 omzet binnen één jaar met een ROAS van 2,27 bij lage productprijzen met 95% marge

Dagelijkse verkopen voor een hooggeprijsd product van een coach

VANKO® Lead Funnel met een conversie van 7,56% naar nieuwe afspraken

Tientallen afspraken per maand voor een dienstverlener met een laag advertentiebudget

1.193 nieuwe leads binnen 30 dagen in een concurrerende branche voor gemiddeld €1,35 per lead

VANKO® Landingspagina Funnel met een conversie van 13,84% naar belafspraken

€ 12.721,33 omzet exclusief BTW binnen 30 dagen met een ROAS van 3,8 bij lage productprijzen

481 nieuwe afspraken voor het salesteam van een coach binnen 30 dagen

Gecertificeerd in online marketing

Wat een aantal partners over ons zeggen

"Joeri is iemand met kennis van zaken, die meedenkt met concepten en weet hoe je funnels moet bouwen. Op dit moment hebben we ons advertentiebudget aanzienlijk kunnen opschalen en winstgevend kunnen opschalen, zodat we in staat zijn om nog meer mensen te helpen."

Harm van Wijk, Beleggen.com

"Door de samenwerking met Joeri hebben we gezien dat wanneer je het marketingbudget op de juiste manier inzet, dit tot resultaten leidt. Joeri is zeer bedreven in het beheren van de Google campagnes en eigenlijk alles voor ons op het gebied van social media. Dat bespaart ons enorm veel tijd."

Gregoor Landman, Anti Pest Control

"Het afgelopen evenement had 35% meer sales, 41% meer omzet, 15% hogere gemiddelde orderwaarde, 11% meer upsells en een 25% lagere kosten per acquisitie. Het VANKO® framework heeft ook meer stabiliteit gebracht en het gevoel gegeven dat je weet wat je doet en welke knoppen je moet bedienen om resultaten te genereren."


Nari Doerga, Kotatsu

"Wat zij doen met hun framework is buitengewoon. Het is een goed bewaard geheim in de online marketingwereld en mijn geheime, onze geheime parel. DigitaalDoen en het VANKO® framework zijn van harte aanbevolen."

Peter Post, Copywriting voor ondernemers

Hoe het werkt

1.

Analyseren

We starten met een grondige analyse van je huidige situatie en doelen. Op basis daarvan ontwikkelen we een funnel en campagnestrategie die perfect aansluit bij jouw ambities.

2.

Actieplan

Op basis van de analyse maken we een op maat gemaakt actieplan. Dit bevat een helder stappenplan en de verwachte resultaten.

3.

Briefing

Na jouw goedkeuring van het actieplan gaan we aan de slag. We briefen jou en ons team, zodat iedereen precies weet wat er moet gebeuren.

4.

Uitvoering

We zetten de plannen om in daden en lanceren je nieuwe funnel en campagnes. Vanaf dag één beginnen we met het aantrekken van nieuwe leads, afspraken en klanten.

5.

Optimaliseren

Na de lancering monitoren en optimaliseren we de resultaten continu. Zo zorgen we ervoor dat je funnel en campagnes steeds beter presteren.

6.

Evalueren

We rapporteren de resultaten, sturen wekelijkse updates en evalueren regelmatig samen met jou. Op basis van deze evaluaties maken we de nodige aanpassingen.

Neem contact met ons op

Ben je ondernemer met vragen over het lanceren, optimaliseren of opschalen van je online funnels of campagnes? We helpen je graag verder.

Contact

DigitaalDoen

W. Dreesweg 2

1314 VB Almere

KvK: 56011539

© 2024 DigitaalDoen. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden