Ontdek de eerste stap naar een succesvolle website en strategie die voor je gaat (zelfs als je geen technische kennis hebt)

Speciaal voor ambiteuze ondernemers & Bedrijven

Van: Joeri Detering – Webdesigner voor ondernemers
Onderwerp: Meer uit jouw website halen

Beste ondernemer,

Als je op deze pagina bent beland, is de kans groot dat je meer uit jouw website wilt halen.

Je hebt waarschijnlijk al heel wat geprobeerd, om uiteindelijk erachter te komen dat je inspanningen weinig tot niks opleveren.

Dit is het probleem: je hebt niet de tijd en kennis om een website te bouwen en van een online strategie te voorzien – die een verschil voor jouw bedrijf gaat betekenen.

Ben jij een ondernemer en herken je dit?

 • Je bent ervan overtuigt dat een doelgerichte website en slimme online strategie een verschil voor jouw bedrijf kan betekenen - maar hebt simpelweg geen tijd en komt er niet aan toe
 • Je wilt meer met jouw website doen, maar weet niet precies waar je moet beginnen en wat tegenwoordig online goed werkt
 • Je huidige website loopt op veel fronten achter waardoor je kansen mist en je jouw website niet volledig benut
 • Je wilt niet direct een smak geld investeren met het risico dat een nieuwe website en online strategie niet aansluit op je wensen en niks voor je gaat opleveren

Je bent niet de enige. Veel ondernemers worstelen met deze problemen.

Dat kan gelukkig ook anders

Er is een manier om te zorgen dat je de eerste stap naar een succesvolle website en online strategie kunt zetten – zonder risco. En zonder hoge investering.

Dat bereik je met onze Website & Strategie Blauwdruk.

Stel je eens voor dat je:

 • Je jouw website en online strategie overlaat aan experts. En zelf bezig bent met waar jij goed in bent: jouw klanten helpen
 • Je op kort termijn ontdekt hoe je meer uit jouw website haalt - dat een verschil voor jouw bedrijf gaat betekenen
 • Je zonder torenhoge investering de eerste stap zet naar een succesvolle website en online strategie - zonder ergens aan vast te zitten. En dat je precies weet waar je aan toe bent

Hoe kom je daar?

Een nieuwe website en online strategie? Daar vraag je verschillende offertes voor op. Maar de offertes en prijzen die je leest… die variëren allemaal van prijs – zonder dat je ook maar enig idee hebt wat je er precies voor terugkrijgt.

De oplossing: zet een eerste stap

Door gebruik te maken van onze Website & Strategie Blauwdruk ontdek je precies hoe jouw nieuwe website er uit kan komen te zien. En hoe jouw website voor je kan gaan werken – zonder risico – zonder dat het je zeeën van tijd (en geld) kost.

Voor deze ondernemers maken wij het verschil:

“Ik ben je erg dankbaar voor het maken van de website voor Anti Pest Control. Je hebt goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en dit heb je dan ook verwezenlijkt. Ik kan iedereen aanraden om met Joeri in zee te gaan.”

Gregoor Landman – Ongediertebestrijder
Antipestcontrol.nl

“Met Joeri is het zeer prettig samenwerken. Hij heeft een geweldige dienstverlenende instelling. Nieuwe websites worden altijd conform planning opgeleverd en hij is volledig bekend met lokale marketing technieken. Zeker met het belang van Google is dat een fantastische dienst.”

Marcel Olislagers – Managing Director
Positivebranding.nl

“Een prachtige website gebouwd door Joeri. Alles binnen de overeengekomen tijd. En als top of the bill, een ongekende service. Een aanrader en een perfecte webmaster!”

Sabine Struycken  – Founder Royal Blue Collection
Royalbluecollection.nl

Wat je kunt verwachten van de Website & Strategie Blauwdruk

 • Je ontvangt binnen 5 werkdagen een modern & doelgericht ontwerp van jouw gloednieuwe website concept
 • Je weet precies wat je kunt verwachten indien je door ons jouw website wilt laten bouwen - geen verplichtingen of verassingen
 • Je ontdekt wat internet voor je kan betekenen. Geen algemene tips of adviezen, maar specifiek en praktisch advies voor jouw situatie
 • Je krijgt live toegang tot het website concept dat we voor je gaan opmaken
 • Je krijgt toegang tot de back-end van je website concept, zodat je precies kan zien hoe makkelijk het aanpassen van je website kan zijn
 • Je bent precies op de hoogte van de geoptimaliseerde processen die we voor je inzetten om snel een website & strategie van de grond te krijgen
 • Je hebt toegang tot online experts met ervaring die écht & realistisch over je website en marketing meedenken. En het ook kunnen uitvoeren

Website & Strategie Blauwdruk

Dit krijg je:

 • Modern website concept op maat, ontworpen om je een concreet beeld te geven van jouw nieuwe website (twv € 225,00)
 • 30 minuten website advies waarmee snel duidelijk wordt welke online strategieën relevant zijn en aansluiten op jouw doelen (twv € 75,00)
 • Toegang tot de back-end, zodat je precies weet hoe het bewerken van je website in elkaar zit

Bonus: Website Content Gids

Schrijf sneller en makkelijker content voor je website. Een korte gids om goede copy voor je website te schrijven.

Je investering

Een Website & Strategie Blauwdruk kost normaal € 297,00 (exclusief btw). Tijdelijk krijg je € 200,- korting zodat je investering slechts 97 euro is.

Waarom zou je met mij werken?

Mijn naam is Joeri Detering, webdesigner voor ondernemers.

Ik heb in 2012 DigitaalDoen opgericht om ambiteuze ondernemers die willen groeien te helpen met hun website en online marketing.

Inmiddels hebben we meer dan 400+ websites gebouwd voor ondernemers en bedrijven. En werken wij met een vast team van specialisten. We hebben voor mooie opdrachtgevers als: Mitsubishi, De Financiële Telegraaf, Gemeente Rotterdam en TBI mogen werken.

Omdat ik weet dat er veel onduidelijkheid is in prijzen voor een nieuwe website en wat je er precies voor krijgt, wil ik daar verandering in brengen met dit product.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 34 beoordelingen

Veelgestelde vragen

Nee. Je bent tot niks verplicht. Spreekt het concept je niet aan of wil je nog wachten met een (nieuwe) website? Geen probleem! Indien je ooit door ons in de toekomst een website wilt laten bouwen, vervallen de kosten voor de Website & Strategie Blauwdruk. Nogmaals: geen verplichting.

Klanten investeren bij ons gemiddeld 850-4500 euro in hun website.

Jazeker. Je kunt het concept ook op je tablet of telefoon bekijken. Zo krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Je kunt als je een bestelling hebt gedaan via een speciale link in Joeri zijn agenda een bel- of Skype afspraak inplannen. We zullen dan je wensen en doelen van je website en online strategie bespreken.

Nee, alle websites die wij bouwen worden op maat ontworpen.

Wij bouwen al onze websites in WordPress.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, sturen we je een kort formulier met vragen over jouw bedrijf en wensen. Hier kun je informatie kwijt die wij zullen meenemen in het concept. Vervolgens ontvang je binnen 3-5 werkdagen jouw concept.

Vraag de Website & Strategie Blauwdruk aan

Ik kan het niet genoeg benadrukken: het aanbod in deze vorm is gelimiteerd. Als het aantal aanvragen voor deze maand is bereikt, is deze pagina niet meer beschikbaar.

Het is aan jou.

PS: Als je tot hier bent gekomen – de Website & Strategie Blauwdruk geen € 297,00 maar alleen nu slechts 97 euro (ex btw). De Website Content Gids krijg je er als bonus gratis bij.

Copyright © 2020 DigitaalDoen