Webdesign

Wil jij een complete website laten bouwen die bestaande en potentiële klanten overtuigt en een uitstekende indruk geeft?

Wij bouwen moderne websites anno 2019. Zoekmachinevriendelijk. Responsive. Eenvoudig aan te passen. En ontworpen om jouw online doelen in resultaat om te zetten.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 32 beoordelingen

Responsive ontwerp

Het hebben van een ''visitekaartje'' website is tegenwoordig niet meer genoeg.

Concurrentie groeit en mobiele bezoekers zijn ongeduldig. Wij houden hier rekening mee.

Een doordacht responsive webdesign zorgt voor een vlotte bezoekerservaring. Dit bevordert de kans om jouw doelen in resultaat om te zetten.

Zoekmachinevriendelijk

Wij voorzien je website van de nieuwste technieken om dit waar te maken.

Onder de motorkap van je website bevinden zich nette codes. Dit bevordert de snelheid en vindbaarheid in Google.

Naast verschillende technieken zijn goed geschreven teksten belangrijk. Wij kunnen je website voorzien van zoekmachinevriendelijke teksten of geven advies.

Eenvoudig aanpassen

Wij bouwen je website in het populaire Open Source CMS WordPress.

Met onze installatie is een techneut inschakelen voor aanpassingen onnodig.

De inhoud van je website is binnen een hand om draai aan te passen. Je website stemmen we volledig af op je wensen. Je investeert niet in overbodige functies.

Recent opgeleverde projecten

Opdrachtgevers delen hun ervaring

Een prachtige website gebouwd door Joeri. Alles binnen de overeengekomen tijd. En als top of the bill, een ongekende service. Een aanrader en een perfecte webmaster!
Sabine Struycken
Sabine Struycken
In samenwerking met DigitaalDoen een zeer mooie responsive website neergezet. Ik ben heel blij met de fijne samenwerking en natuurlijk het eindresultaat. Zeker een aanrader!
Marco Janssen
Marco Janssen
Zeer kundig en klantvriendelijk. Niets zo veranderlijk als online marketing, daarom is het een behoorlijke uitdaging om de juiste partner te vinden voor webdesign, SEO en SEA. DigitaalDoen blinkt uit door nu al te beschikken over kennis die andere partijen pas over een half jaar in huis hebben. Zo loop je als partner ook altijd voor. Wij hebben er bij het ontwikkelen en positioneren van websites in ieder geval erg veel voordeel van!
Said Moridi
Said Moridi
In samenwerking met Digitaaldoen een aantal Logo's en website's ontworpen. Zeer tevreden met het eind resultaat. Digitaaldoen let op de details en is altijd bereikbaar per email of telefoon.
Casper Veltman
Casper Veltman
Hele fijne samenwerking gehad met Digitaal Doen! Joeri werkt snel, professioneel, probeert met je mee te denken en oplossingen te vinden, en is er ook na oplevering nog altijd om te helpen bij problemen. Ik ben super blij met het eindresultaat van mijn website en zou daarom Digitaal Doen iedereen aanraden.
Suzan Taskin
Suzan Taskin
Joeri is een bedreven webbouwer. Hij toetst tussendoor of hij met zijn werkzaamheden op de goede weg zit en verwerkt correcties snel. Ook draagt hij zelf suggesties aan voor verbeteringen aan het ontwerp en denkt mee over de vindbaarheid + presentatie van je bedrijf/business.
Celinha Works
Celinha Works
Nieuwe website? Goed en snel geregeld. Je moet zelf wel goed weten wat je wilt en hoe eruit moet zien, maar je wensen worden goed vertaald.Ook denkt DigitaalDoen mee over oplossingen, mogelijkheden en problemen. Nazorg lijkt (voorlopig in ieder geval) goed geregeld. Je kunt altijd een vraag stellen en je krijgt ook antwoord.Ook handig is de digitale training in de werking van WordPress, hoewel die ietwat rudimentair is. Aan de andere kant werkt WordPress ook wel zelf wel de weg in onderhoud etc van je site.Al met al ben ik heel tevreden met de wijze waarop DigitaalDoen onze vragen heeft benaderd en onze site heeft gebouwd!
lucky Moed
lucky Moed
Prima service, goede prijs en slagvaardig!. Ik kan het iedereen aanraden.
Anco van Geffen
Anco van Geffen
Geweldige, heldere en super snelle samenwerking en een prachtige website als resultaat!
Hanneke van der Kam
Hanneke van der Kam
Joeri Detering van DigitaalDoen staat altijd klaar om je te helpen met je problemen. Hij probeert met je mee te denken en oplossingen te vinden. Hij is professioneel, beschikt over een ruime ICT- en WP- kennis en is een snelle werker. Hij kan je goed uitleggen hoe je zelf dingen kan aanpassen in je site. En hij is een prettig persoon om mee samen te werken.
Annyta Lolyta
Annyta Lolyta
Beste Joeri, Ik ben je erg dankbaar voor het maken van de website voor Anti Pest Control. Je hebt goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en dit heb je dan ook verwezenlijkt. Ik kan iedereen aanraden om met Joeri in zee te gaan. Bedankt, Anti Pest Control
Anti Pest Control
Anti Pest Control
DigitaalDoen werkt snel, overzichtelijk en professioneel. Erg belangrijk in een goede samenwerking. Daarnaast hebben zij flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Geen uurtje factuurtje praktijken maar resultaatgericht. Dat is prettig!
Dutch Biz Partners
Dutch Biz Partners
Julius Scholten
Julius Scholten
Voor mijn website VLOTcoaching.nl heeft Joeri de gehele website gebouwd. Van het logo, tot de indeling, lay-out en kleurbepaling. Het is zeer verfrissend, ziet er mooi, strak en rustig uit. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het persoonlijke contact heeft me overgehaald om met hem aan de slag te gaan. Dankjewel!
Maartje Olislagers
Maartje Olislagers
Heel prettig samengewerkt met Joeri Detering die snel en deskundig een wordpress site voor ons heeft opgeleverd. Samenwerking ging soepel, onder andere doordat we snel konden schakelen en meteen antwoord kregen op onze vragen en verzoeken.
Tjitske Veldkamp
Tjitske Veldkamp
DigitaalDoen heeft zeer goed geholpen met de start website van CheckYourself! Goed, snel en voordelig! Ook de goede nazorg is zeer gewaardeerd. Digitaal doen gaat voor een goed werkend resultaat!
T.S. ten houte de lange
T.S. ten houte de lange
DigitaalDoen heeft mijn website gemaakt en ontwerpen voor mijn flyers, visitekaartjes, cadeaubonnen etc. verzorgd. Hier ben ik zeer tevreden over. Ook vind ik het fijn dat ik dankzij de werkwijze van DigitaalDoen mijn website met WordPress kan onderhouden.Kimberley Peperkamp, Massagepraktijk 4Body&Mind.
Kimberley Peperkamp
Kimberley Peperkamp
DigitaalDoen heeft voor mij meerdere websites gebouwd. Zeer tevreden met het resultaat en ze zijn ook erg goed bereikbaar.
Vincent Winkler
Vincent Winkler
Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.Mariëlle Fleuren, Asessor.
Marielle Fleuren
Marielle Fleuren
Als je het plaatje dat een perfectionist als ik in haar hoofd heeft, precíes weet te vertalen naar een website... je niet uit het veld laat staan door getwijfel en 100 onnozele vragen... en ook nog eens echt goeie en bruikbare tips-op-maat weet te geven... dan is er geen twijfel meer mogelijk; dan ben je een goeie! Bedankt Joeri/DigitaalDoen, voor het prachtige resultaat!Jouke In der Maur, S-pect.
Jouke In der Maur
Jouke In der Maur
Onze oude website van Evèrda Heat Supplies is op een mooie wijze vernieuwd. We hadden ons geen betere websitebouwer kunnen wensen. Fijne samenwerking en een geweldige service.
Max van Balen
Max van Balen
Prettige samenwerking. Joeri is heel behulpzaam, geeft veel tips en denkt in oplossingen.
Bandenservice Diemen
Bandenservice Diemen
Het verhuizen van mijn WordPress website, een eerste stap naar nieuwe ontwikkelingen... Digitaal Doen regelde het vlot en adequaat. En passant kwamen eral suggesties en tips. Dus dat gaat de goeie kant op!
Gerard van Velzen
Gerard van Velzen
Om mijn website sneller en vindbaar te krijgen heb ik me aangemeld voor een online training van DigitaalDoen. Ik had geen idee of dit een goeie zet zou zijn. Uiteindelijk blijkt deze training meer dan de moeite waard. Eigenlijk boven mijn verwachting. Alle extra instellingen en bruikbare plugins werden vakkundig behandeld en besproken. Ik heb meer inzicht gekregen en ik kan nu makkelijker met mijn WordPress website verder. Zeker 5 ★★★★★
Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
Het is goed samenwerken met Joeri. Hij is professioneel, snel en betrouwbaar. Ik heb veel van hem geleerd.
Jacqueline Konermann
Jacqueline Konermann
Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau's.
Ilja Gleiser
Ilja Gleiser
De kracht van DigitaalDoen is de combinatie van snelheid, grafische vormgeving en het bouwen van overzichtelijke websites. Recent aangevuld door perfecte online marketing expertise.
Hans Ruinemans
Hans Ruinemans
Hele fijne samenwerking gehad met Joerie van Digitaal Doen voor mijn site Puur Vitabalans. Joeri hield mij goed bij de les, werkt snel en is zeer professioneel. Enorm positief, denkt heel goed met je mee en vooral in oplossingen. Ik had meer tijd nodig dan afgesproken en die ruimte bood hij mij ook. Ik ben enorm blij met het eindresultaat en adviseer oprecht Digitaal Doen om zaken mee te doen.
Jolanda Bast
Jolanda Bast
Joeri is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools. Remmelt Otten, Publishing Director New In Chess
Remmelt Otten
Remmelt Otten
Snel en efficiënt mijn bestaande website omgebouwd tot een handig CMS systeem in WordPress. En DigitaalDoen zorgt ook voor een prima zoekmachine optimalisatie waardoor mijn site omhoog schiet in de rankings.Gertjan Withagen, regisseur
Gertjan Withagen
Gertjan Withagen
Half december contact gezocht met Digitaal Doen.Binnen 3 dagen zat Joeri bij mij aan de tafel.Alles door gesproken hoe of wat en binnen een maand zou de website draaien.Na 1,5 week al een goede indruk gekregen hoe het er uit gaat zien.Na 5 weken was de website in de lucht precies zo als ik hem wilde hebben.Ik zou zeggen ga met hem in zee als je een goed draaiende website wilt hebben.Ik heb er nog geen spijt van.Ton LibertAmsterdam Airport Taxi
Ton Libert
Ton Libert
Met Joeri is het zeer prettig samenwerken. Hij heeft een geweldige dienstverlenende instelling. Nieuwe websites worden altijd conform planning opgeleverd en hij is volledig bekend met lokale marketing technieken. Zeker met het belang van Google is dat een fantastische dienst.
Marcel Olislagers
Marcel Olislagers

Telefonisch website consult

Plan nu een gratis telefonisch website consult in met Joeri om kennis te maken en je (nieuwe) website te bespreken. Gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen. Je ontvangt tijdens ons gesprek direct een prijsindicatie.