Webdesign

Wil je een website die potentiële klanten aantrekt en overtuigt?

Wij bouwen moderne websites anno 2020. Zoekmachinevriendelijk. Responsive. Eenvoudig aan te passen. En ontworpen om jouw online doelen in resultaat om te zetten.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 35 beoordelingen

Volledig responsive

Het hebben van een ''visitekaartje'' website is tegenwoordig niet meer genoeg.

Concurrentie groeit en mobiele bezoekers zijn ongeduldig. Wij houden hier rekening mee.

Een doordacht responsive webdesign zorgt voor een vlotte bezoekerservaring. Dit bevordert de kans om jouw doelen in resultaat om te zetten.

Zoekmachinevriendelijk

Wij voorzien je website van de nieuwste technieken om dit waar te maken.

Onder de motorkap van je website bevinden zich nette codes. Dit bevordert de snelheid en vindbaarheid in Google.

Naast verschillende technieken zijn goed geschreven teksten belangrijk. Wij kunnen je website voorzien van zoekmachinevriendelijke teksten of geven advies.

Eenvoudig aanpassen

Wij bouwen je website in het populaire Open Source CMS WordPress.

Met onze installatie is een techneut inschakelen voor aanpassingen onnodig.

De inhoud van je website is binnen een hand om draai aan te passen. Je website stemmen we volledig af op je wensen. Je investeert niet in overbodige functies.

Recent opgeleverde projecten

Opdrachtgevers delen hun ervaring

Voor mijn website VLOTcoaching.nl heeft Joeri de gehele website gebouwd. Van het logo, tot de indeling, lay-out en kleurbepaling. Het is zeer verfrissend, ziet er mooi, strak en rustig uit. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het persoonlijke contact heeft me overgehaald om met hem aan de slag te gaan. Dankjewel!
Maartje Olislagers
Maartje Olislagers
Voor het redesign van mijn site wilde ik van tevoren al gelijk rekening houden met SEO en dat niet achteraf pas doen. Om de beste resultaten te halen, zocht ik iemand die een kei is in zowel SEO als tekstschrijven. Via de SEO Podcast kwam ik toen bij johan uit.Ik heb veel samengewerkt met mensen in de marketing en waar je dan vaak tegen aanloopt is dat iemand bijvoorbeeld veel ervaring heeft met tekstschrijven, maar weer minder kennis heeft van andere gebieden, zoals SEO en conversie. Het prettige van de samenwerking met johan was dat hij wel die brede kennis heeft en aan heel veel punten tegelijk denkt.Johan heeft eerst een uitgebreid SEO-rapport gemaakt met allerlei bruikbare tips waar ik mee aan de slag kan. Hierna heeft hij SEO-teksten geschreven die rekening houden met de juiste keywords. Qua inhoud en stijl ben ik zeer tevreden over de teksten: vlot en overtuigend geschreven in de stijl die ik voor ogen had. Ik ga nu met vertrouwen aan de slag met het redesign van mijn site en weet dat het met de SEO en content wel goed zit!
Annie de Vries
Annie de Vries
Hele fijne samenwerking gehad met Joerie van Digitaal Doen voor mijn site Puur Vitabalans. Joeri hield mij goed bij de les, werkt snel en is zeer professioneel. Enorm positief, denkt heel goed met je mee en vooral in oplossingen. Ik had meer tijd nodig dan afgesproken en die ruimte bood hij mij ook. Ik ben enorm blij met het eindresultaat en adviseer oprecht Digitaal Doen om zaken mee te doen.
Jolanda Bast
Jolanda Bast
Prima service, goede prijs en slagvaardig!. Ik kan het iedereen aanraden.
Anco van Geffen
Anco van Geffen
Geweldige, heldere en super snelle samenwerking en een prachtige website als resultaat!
Hanneke van der Kam
Hanneke van der Kam
DigitaalDoen heeft mijn website gemaakt en ontwerpen voor mijn flyers, visitekaartjes, cadeaubonnen etc. verzorgd. Hier ben ik zeer tevreden over. Ook vind ik het fijn dat ik dankzij de werkwijze van DigitaalDoen mijn website met WordPress kan onderhouden.Kimberley Peperkamp, Massagepraktijk 4Body&Mind.
Kimberley Peperkamp
Kimberley Peperkamp
Joeri is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools. Remmelt Otten, Publishing Director New In Chess
Remmelt Otten
Remmelt Otten
Om mijn website sneller en vindbaar te krijgen heb ik me aangemeld voor een online training van DigitaalDoen. Ik had geen idee of dit een goeie zet zou zijn. Uiteindelijk blijkt deze training meer dan de moeite waard. Eigenlijk boven mijn verwachting. Alle extra instellingen en bruikbare plugins werden vakkundig behandeld en besproken. Ik heb meer inzicht gekregen en ik kan nu makkelijker met mijn WordPress website verder. Zeker 5 ★★★★★
Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
DigitaalDoen heeft voor mij meerdere websites gebouwd. Zeer tevreden met het resultaat en ze zijn ook erg goed bereikbaar.
Vincent Winkler
Vincent Winkler
Onze oude website van Evèrda Heat Supplies is op een mooie wijze vernieuwd. We hadden ons geen betere websitebouwer kunnen wensen. Fijne samenwerking en een geweldige service.
Max van Balen
Max van Balen
Joeri Detering van DigitaalDoen staat altijd klaar om je te helpen met je problemen. Hij probeert met je mee te denken en oplossingen te vinden. Hij is professioneel, beschikt over een ruime ICT- en WP- kennis en is een snelle werker. Hij kan je goed uitleggen hoe je zelf dingen kan aanpassen in je site. En hij is een prettig persoon om mee samen te werken.
Annyta Lolyta
Annyta Lolyta
In samenwerking met Digitaaldoen een aantal Logo's en website's ontworpen. Zeer tevreden met het eind resultaat. Digitaaldoen let op de details en is altijd bereikbaar per email of telefoon.
Casper Veltman
Casper Veltman
De kracht van DigitaalDoen is de combinatie van snelheid, grafische vormgeving en het bouwen van overzichtelijke websites. Recent aangevuld door perfecte online marketing expertise.
Hans Ruinemans
Hans Ruinemans
Het verhuizen van mijn WordPress website, een eerste stap naar nieuwe ontwikkelingen... Digitaal Doen regelde het vlot en adequaat. En passant kwamen eral suggesties en tips. Dus dat gaat de goeie kant op!
Gerard van Velzen
Gerard van Velzen
DigitaalDoen heeft zeer goed geholpen met de start website van CheckYourself! Goed, snel en voordelig! Ook de goede nazorg is zeer gewaardeerd. Digitaal doen gaat voor een goed werkend resultaat!
T.S. ten houte de lange
T.S. ten houte de lange
Half december contact gezocht met Digitaal Doen.Binnen 3 dagen zat Joeri bij mij aan de tafel.Alles door gesproken hoe of wat en binnen een maand zou de website draaien.Na 1,5 week al een goede indruk gekregen hoe het er uit gaat zien.Na 5 weken was de website in de lucht precies zo als ik hem wilde hebben.Ik zou zeggen ga met hem in zee als je een goed draaiende website wilt hebben.Ik heb er nog geen spijt van.Ton LibertAmsterdam Airport Taxi
Ton Libert
Ton Libert
Hele fijne samenwerking gehad met Digitaal Doen! Joeri werkt snel, professioneel, probeert met je mee te denken en oplossingen te vinden, en is er ook na oplevering nog altijd om te helpen bij problemen. Ik ben super blij met het eindresultaat van mijn website en zou daarom Digitaal Doen iedereen aanraden.
Suzan Taskin
Suzan Taskin
Heel prettig samengewerkt met Joeri Detering die snel en deskundig een wordpress site voor ons heeft opgeleverd. Samenwerking ging soepel, onder andere doordat we snel konden schakelen en meteen antwoord kregen op onze vragen en verzoeken.
Tjitske Veldkamp
Tjitske Veldkamp
Prettige samenwerking. Joeri is heel behulpzaam, geeft veel tips en denkt in oplossingen.
Bandenservice Diemen
Bandenservice Diemen
Het is goed samenwerken met Joeri. Hij is professioneel, snel en betrouwbaar. Ik heb veel van hem geleerd.
Jacqueline Konermann
Jacqueline Konermann
Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.Mariëlle Fleuren, Asessor.
Marielle Fleuren
Marielle Fleuren
Prettig samengewerkt met Joeri van DigitaalDoen. O.a. met zijn adviezen hebben we een mooie website kunnen neerzetten. Contact ging altijd snel en soepel.
May Blanken
May Blanken
In samenwerking met DigitaalDoen een zeer mooie responsive website neergezet. Ik ben heel blij met de fijne samenwerking en natuurlijk het eindresultaat. Zeker een aanrader!
Marco Janssen
Marco Janssen
DigitaalDoen werkt snel, overzichtelijk en professioneel. Erg belangrijk in een goede samenwerking. Daarnaast hebben zij flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Geen uurtje factuurtje praktijken maar resultaatgericht. Dat is prettig!
Dutch Biz Partners
Dutch Biz Partners
Met Joeri is het zeer prettig samenwerken. Hij heeft een geweldige dienstverlenende instelling. Nieuwe websites worden altijd conform planning opgeleverd en hij is volledig bekend met lokale marketing technieken. Zeker met het belang van Google is dat een fantastische dienst.
Marcel Olislagers
Marcel Olislagers
Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau's.
Ilja Gleiser
Ilja Gleiser
Beste Joeri, Ik ben je erg dankbaar voor het maken van de website voor Anti Pest Control. Je hebt goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en dit heb je dan ook verwezenlijkt. Ik kan iedereen aanraden om met Joeri in zee te gaan. Bedankt, Anti Pest Control
Anti Pest Control
Anti Pest Control
Als je het plaatje dat een perfectionist als ik in haar hoofd heeft, precíes weet te vertalen naar een website... je niet uit het veld laat staan door getwijfel en 100 onnozele vragen... en ook nog eens echt goeie en bruikbare tips-op-maat weet te geven... dan is er geen twijfel meer mogelijk; dan ben je een goeie! Bedankt Joeri/DigitaalDoen, voor het prachtige resultaat!Jouke In der Maur, S-pect.
Jouke In der Maur
Jouke In der Maur
Maakt mooie websites. Veel uitbreidingen mogelijk en flexibel.
Wattman World
Wattman World
Zeer kundig en klantvriendelijk. Niets zo veranderlijk als online marketing, daarom is het een behoorlijke uitdaging om de juiste partner te vinden voor webdesign, SEO en SEA. DigitaalDoen blinkt uit door nu al te beschikken over kennis die andere partijen pas over een half jaar in huis hebben. Zo loop je als partner ook altijd voor. Wij hebben er bij het ontwikkelen en positioneren van websites in ieder geval erg veel voordeel van!
Said Moridi
Said Moridi
Nieuwe website? Goed en snel geregeld. Je moet zelf wel goed weten wat je wilt en hoe eruit moet zien, maar je wensen worden goed vertaald.Ook denkt DigitaalDoen mee over oplossingen, mogelijkheden en problemen. Nazorg lijkt (voorlopig in ieder geval) goed geregeld. Je kunt altijd een vraag stellen en je krijgt ook antwoord.Ook handig is de digitale training in de werking van WordPress, hoewel die ietwat rudimentair is. Aan de andere kant werkt WordPress ook wel zelf wel de weg in onderhoud etc van je site.Al met al ben ik heel tevreden met de wijze waarop DigitaalDoen onze vragen heeft benaderd en onze site heeft gebouwd!
lucas moed
lucas moed
Julius Scholten
Julius Scholten
Joeri is een bedreven webbouwer. Hij toetst tussendoor of hij met zijn werkzaamheden op de goede weg zit en verwerkt correcties snel. Ook draagt hij zelf suggesties aan voor verbeteringen aan het ontwerp en denkt mee over de vindbaarheid + presentatie van je bedrijf/business.
Celinha Works
Celinha Works
Snel en efficiënt mijn bestaande website omgebouwd tot een handig CMS systeem in WordPress. En DigitaalDoen zorgt ook voor een prima zoekmachine optimalisatie waardoor mijn site omhoog schiet in de rankings.Gertjan Withagen, regisseur
Gertjan Withagen
Gertjan Withagen
Een prachtige website gebouwd door Joeri. Alles binnen de overeengekomen tijd. En als top of the bill, een ongekende service. Een aanrader en een perfecte webmaster!
Sabine Struycken
Sabine Struycken

Wat je kunt verwachten

Website advies

We starten je project met een adviesgesprek waar we je wensen en doelen concreet maken.

Bron aan informatie

Wij denken verder dan alleen je website. We delen al onze ervaring en praktische marketing kennis.

Conversiegericht

Jouw website wordt op maat ontworpen om jouw online doelen in resultaat om te zetten.

Revisierondes

Vooraf duidelijk inzicht in wat je kunt verwachten van de correctierondes van je website.

Zoekmachinevriendelijk

Wij gebruiken de allernieuwste (technische) SEO richtlijnen. Een sterke basis voor jouw website.

Slimme pagina's

Wij vullen en richten je complete website slim in om jouw doelen te behalen.

Onderhoudsgids

Je ontvangt onze onderhoudsgids om jouw website zelf te kunnen onderhouden.

Training

Je ontvangt video's zodat je zelf jouw website kunt bewerken. Super makkelijk.

Statistieken

Inzicht in het aantal bezoekers en behaalde doelen van jouw website. Wij gebruiken Google Analytics.

Jouw investering

DigitaalDoen als website partner? Jouw voordelen:

 • 24/7 bereikbaar per mail
 • Telefonisch bereikbaar
 • Maximale uit jouw website halen
 • Holistische website aanpak​
 • Focus op potentiële klanten
 • Maximaliseer je zichtbaarheid
 • Leadgeneratie
 • Toegang tot online experts
 • Overtref de concurrentie
 • 10+ jaar ervaring & kennis
 • Echte designers & marketeers
 • Meer afspraken en offertes
 • Snelle responstijd
 • Realistische verwachtingen
 • Sterke website beveiliging

Veelgestelde vragen

Wij maken graag een offerte op maat voor jouw specifieke situatie. Neem contact met ons op.

Wij bouwen websites voor ambiteuze ondernemers en bedrijven. Wij geloven dat je website een marketing tool voor jouw bedrijf kan zijn. Indien jouw website niet onder een van onze pakketten valt, neem dan contact met ons op.

Wij kunnen voor jouw de website vullen met doordachte contentrichtlijnen waarmee je zelf gemakkelijk tekst kunt schrijven of je de hulp kunt inschakelen van een copywriter. Wij kunnen ook teksten voor je verzorgen. Indien er bestaande content is kunnen we die uiteraard ook overnemen.

Wij factureren 50% aan het begin van het project en 50% als je website live staat.

Nee, een onderhoudsplan is niet verplicht. Echter raden wij wel aan om minimaal ons Website Starters Plan af te nemen als je een website door ons laat bouwen. Dit scheelt je tijd en op termijn geld voor de hosting, thema en plugin licenties.

Wij kunnen je website hosten en onderhouden. Bekijk onze Website Onderhoud & Support Plannen. Indien je zelf je website wilt hosten, en je nog geen webhosting hebt raden wij Cloudways aan.

Naast de geavanceerde zoekmachineoptimalisatie, is de Marketing website speciaal gericht op het werven van potentiële klanten. Hier besteden we nóg meer aandacht aan het ontwerp en de bezoekerservaring. Ook gaan we hier diep in op een online strategie.

Nee, je kunt jouw website ongelimiteerd aanpassen – zonder grenzen.

Klanten investeren bij ons gemiddeld 850-4500 euro in hun website. Indien jouw website niet onder een van onze pakketten valt, neem dan contact met ons op.

Wij bouwen alleen websites in het CMS WordPress.

Jazeker! Wij maken gebruik van de gebruiksvriendelijke WordPress Pagebuilder genaamd Elementor. Met deze Pagebuilder kun je zelf gemakkelijk elementen toevoegen – zonder dat je technisch hoeft te zijn. Je ontvangt van ons ook videohandleidingen. En als je ergens niet uitkomt zijn we er altijd om je te helpen.

Uiteraard! We hebben veel klanten die gebruik maken van onze Website & Support Plannen.

Een maatwerk website kan een grote investering zijn en niet alle ondernemers hebben hiervoor het budget. We bieden een budgetpakket aan waarmee je snel online kunt met een mooie website. Neem contact met ons op voor meer informatie.

We zijn slechts een e-mail verwijderd! We zijn hier om je zo veel of zo weinig mogelijk te helpen als je nodig hebt en we zullen niet verdwijnen zodra de site is gelanceerd. We doen dit al 10+ jaar, dus we gaan nergens snel naartoe.

Je website als 24/7 verkoper, offertegenerator en klantmagneet?

Joeri helpt je verder. Plan een belafspraak in om kennis te maken en je project te bespreken. Gratis en vrijblijvend.