Webdesign Almere

DigitaalDoen uit Almere bouwt moderne websites met een hedendaagse uitstraling.

We maken websites die in de huidige tijdsgeest passen, goed vindbaar zijn door Google en gemakkelijk zijn aan te passen. 

Z

Voor desktop, tablets en smartphones

Z

Makkelijk beheren en Goed vindbaar in Google

Z

Modern en conversiegericht

Gouden standaard

Tegenwoordig kom je niet meer boven de concurrentie uit door alleen maar een mooie website te hebben.

Gebruikersgemak en snelheid zijn twee hele belangrijk aspecten geworden om de juiste klanten aan te trekken. Wij begrijpen dit en passen ons webdesign hierop aan.

Wanneer een website soepel doorklikt en een snelle bezoekerservaring biedt, zullen de doelstellingen van de website eerder worden bereikt.

Eenvoudig beheren

Voor het bouwen van de website maken we gebruik van het populaire CMS WordPress.

Dit heeft als groot voordeel dat het heel gemakkelijk is om de website op ieder gewenst moment zelf aan te kunnen passen.

Wij stemmen de websites die we maken altijd volledig af op de functionaliteiten die voor jou van belang zijn. Je hoeft dus niet in onnodige functies te investeren.

Vindbaarheid in Google

Zodra je een website hebt die er goed uit ziet en goed werkt, bestaat de volgende stap uit het gevonden worden in Google.

Wij gebruiken de nieuwste technieken waardoor Google de website gemakkelijk kan vinden en indexeren.

Het plaatsen van de juiste teksten is daarnaast van grote invloed op de vindbaarheid van de website. Wij kunnen daarom deze zoekmachine vriendelijke teksten aanleveren of je uitgebreid advies geven. Met ons weet je zeker dat je straks goed door Google te vinden bent.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

Een prachtige website gebouwd door Joeri. Alles binnen de overeengekomen tijd. En als top of the bill, een ongekende service. Een aanrader en een perfecte webmaster!
Sabine Struycken
Sabine Struycken
16:45 18 Sep 17
In samenwerking met DigitaalDoen een zeer mooie responsive website neergezet. Ik ben heel blij met de fijne samenwerking en natuurlijk het eindresultaat. Zeker een aanrader!
Marco Janssen
Marco Janssen
14:19 17 Jul 17
Om mijn website sneller en vindbaar te krijgen heb ik me aangemeld voor een online training van DigitaalDoen. Ik had geen idee of dit een goeie zet zou zijn. Uiteindelijk blijkt deze training meer dan de moeite waard. Eigenlijk boven mijn verwachting. Alle extra instellingen en bruikbare plugins werden vakkundig behandeld en besproken. Ik heb meer inzicht gekregen en ik kan nu makkelijker met mijn Wordpress website verder. Zeker 5 ★★★★★
Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
15:01 15 Feb 17
Beste Joeri, Ik ben je erg dankbaar voor het maken van de website voor Anti Pest Control. Je hebt goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en dit heb je dan ook verwezenlijkt. Ik kan iedereen aanraden om met Joeri in zee te gaan. Bedankt, Anti Pest Control
Anti Pest Control
Anti Pest Control
19:02 19 Jan 17
DigitaalDoen heeft zeer goed geholpen met de start website van CheckYourself! Goed, snel en voordelig! Ook de goede nazorg is zeer gewaardeerd. Digitaal doen gaat voor een goed werkend resultaat!
T.S. ten houte de lange
T.S. ten houte de lange
14:21 21 Nov 16
Nieuwe website? Goed en snel geregeld. Je moet zelf wel goed weten wat je wilt en hoe eruit moet zien, maar je wensen worden goed vertaald.Ook denkt DigitaalDoen mee over oplossingen, mogelijkheden en problemen. Nazorg lijkt (voorlopig in ieder geval) goed geregeld. Je kunt altijd een vraag stellen en je krijgt ook antwoord.Ook handig is de digitale training in de werking van WordPress, hoewel die ietwat rudimentair is. Aan de andere kant werkt WordPress ook wel zelf wel de weg in onderhoud etc van je site.Al met al ben ik heel tevreden met de wijze waarop DigitaalDoen onze vragen heeft benaderd en onze site heeft gebouwd!
christa moed
christa moed
21:39 19 Mar 18
Half december contact gezocht met Digitaal Doen.Binnen 3 dagen zat Joeri bij mij aan de tafel.Alles door gesproken hoe of wat en binnen een maand zou de website draaien.Na 1,5 week al een goede indruk gekregen hoe het er uit gaat zien.Na 5 weken was de website in de lucht precies zo als ik hem wilde hebben.Ik zou zeggen ga met hem in zee als je een goed draaiende website wilt hebben.Ik heb er nog geen spijt van.Ton LibertAmsterdam Airport Taxi
Ton Libert
Ton Libert
14:01 10 Apr 18
Prettige samenwerking. Joeri is heel behulpzaam, geeft veel tips en denkt in oplossingen.
Bandenservice Diemen
Bandenservice Diemen
13:17 13 May 19

Plan een website consult

Plan een website consult met Joeri om kennis te maken en je (nieuwe) website en online marketing te bespreken. Gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen.