gohighlevel logo

Joeri Detering

Wat is GoHighLevel?

Ben je ooit overweldigd door de hoeveelheid marketingtools die je nodig hebt om je bedrijf te runnen? Maak kennis met GoHighLevel, een alles-in-één marketing- en CRM die je leven een stuk eenvoudiger kan maken.

Wat is GoHighLevel?

GoHighLevel is een abonnementsgebaseerd platform dat alle tools biedt die je nodig hebt om de klantreis te beheren en te koesteren. Het is een alles-in-één oplossing voor online verkoop en marketing die je tijd bespaart door veel repetitieve taken te automatiseren, zoals het boeken van afspraken, communicatie met leads en beheer van de verkooppijplijn. Het geeft je onbeperkte toegang tot zijn tools zoals verkoopfunnels, e-mail creatie, landingspagina’s, en meer. Met de mogelijkheid om onbeperkt accounts toe te voegen en het hele platform te white-labelen, kunnen marketingbureaus hun bedrijf continu opschalen.

Hoe werkt GoHighLevel?

Wanneer je een GoHighLevel-abonnement aanschaft, heb je drie keuzes: het Agency Starter Plan, het Agency Unlimited Plan en de White Label Upgrade. Het Agency Starter Plan geeft je één account, het Agency Unlimited Plan geeft je onbeperkte accounts, en de White Label Upgrade geeft je de mogelijkheid om het hele GoHighLevel-platform te white-labelen.

Met het Agency Unlimited Plan kun je zoveel klantaccounts toevoegen als je wilt. Dit betekent dat je alle marketingcampagnes van je klanten kunt bouwen, beheren en koesteren vanaf het GoHighLevel-platform. Je krijgt dezelfde toegang tot alle tools en functies van GoHighLevel, ongeacht of je één account of 1000 accounts hebt. Je kunt onbeperkt landingspagina’s, enquêtes en formulieren, websites, cursussen en funnels bouwen.

workflow highlevel

Voor wie is GoHighLevel?

GoHighLevel is ontworpen door een marketingbureau. Het is vooral nuttig voor bureaus en ondernemers. Bovendien hoef je geen oplopende kosten voor te betalen. Veel van de functies van GoHighLevel, zoals lead nurturing, communicatie en afspraakplanning, kunnen volledig worden geautomatiseerd, waardoor je meer tijd hebt om meer klanten te beheren.

Waarom heb je GoHighLevel nodig?

GoHighLevel is super handig en tijdbesparend. Eén platform voert al je marketingtaken uit, waarvan er vele kunnen worden geautomatiseerd. Het is ook kosteneffectief, omdat je met één plan onbeperkte toegang krijgt tot alle functies en tools, waardoor de noodzaak om meerdere softwaretoepassingen te kopen om hetzelfde werk te doen, wordt geëlimineerd.

De belangrijkste voordelen van GoHighLevel

GoHighLevel biedt een eenvoudige en intuïtieve interface, waarmee je gemakkelijk je funnels, e-mails, formulieren, websites en landingspagina’s kunt bouwen. Het heeft ook een mobiele applicatie waarmee je onderweg met je klanten kunt communiceren, afspraken en agenda’s kunt beheren en nooit een leadkans mist.

highlevel funnel

De belangrijkste tools van GoHighLevel

GoHighLevel heeft zoveel functies dat ze hun eigen artikel verdienen. Maar hier is een snelle blik op alles wat je kunt doen: je kunt sleep-en-neerzet-tools gebruiken om verkoopfunnels, e-mails, websites, enquêtes, formulieren en landingspagina’s te maken met kant-en-klare sjablonen of vanaf nul. Je kunt je klanten rechtstreeks bellen, sms’en en e-mailen vanaf het GoHighLevel-platform.

Zijn er beperkingen/nadelen aan GoHighLevel?

Er gebeurt VEEL met GoHighLevel en vanwege dit, kun je verwachten dat je een behoorlijke leercurve zult ervaren voordat je alle tools onder de knie hebt. Gelukkig heeft GoHighLevel hier al over nagedacht en heeft het een volledige reeks “quick start” leermiddelen om je vertrouwd te maken met hoe alles werkt.

Dus, ben je klaar om je marketing naar een hoger niveau te tillen? Probeer GoHighLevel vandaag nog uit en ontdek hoe het je bedrijf kan transformeren.

Wil je meer nieuwe leads en klanten online?

Download deze 52 tips waarmee je online marketing automatisch en voorspelbaar nieuwe leads en klanten gaat opleveren.

maximaliseer jouw funnel ebook cover