generateblocks logo

Joeri Detering

Wat is GenerateBlocks?

GenerateBlocks is een WordPress-plugin waarmee je met behulp van een visueel drag-and-drop-systeem eenvoudig websites kan maken.

GenerateBlocks is een van de meest veelzijdige en flexibele oplossingen voor WordPress, waarmee je eenvoudig professionele websites kunt maken.

Met GenerateBlocks kun je alles doen wat je nodig hebt om een website te maken, van het maken van landingspagina’s en het bouwen van een blog tot het maken van een winkel waarin je producten kunt verkopen.

Met GenerateBlocks kun je de look en feel van je website aanpassen aan je eigen individualiteit en persoonlijkheid. Er zijn verschillende opties voor het maken van je website, waaronder eenvoudige drag-and-drop-blokken die je kunt gebruiken om pagina’s te maken, voorgeprogrammeerde lay-outs om je een snelle start te geven, kant-en-klare sjablonen om je website snel op te zetten en zelfs de mogelijkheid om je eigen blokken te maken met behulp van de GenerateBlocks-codeer omgeving.

Wat maakt GenerateBlocks uniek?

GenerateBlocks biedt een aantal unieke functionaliteiten die het maken van websites een stuk eenvoudiger maken. Ten eerste is er het visuele drag-and-drop-systeem, waarmee je eenvoudig pagina’s kunt maken en bewerken.

Je kunt blokken slepen en neerzetten waar je maar wilt, wat de perfecte oplossing is voor mensen die geen tijd of zin hebben om met code te werken.

Daarnaast heeft GenerateBlocks een aantal kant-en-klare sjablonen waarmee je je website snel en eenvoudig kunt opzetten.

Deze sjablonen bevatten alles wat je nodig hebt om een professionele website te maken, waaronder een logo, een menu, een homepage-layout en zelfs een winkel waarin je producten kunt verkopen.

Tot slot heeft GenerateBlocks een codeer omgeving waarmee je je eigen blokken kunt maken. Met deze omgeving heb je volledige controle over hoe je website eruit ziet en voelt, en je kunt op elk gewenst moment aanpassingen maken.

Hoe werkt GenerateBlocks?

GenerateBlocks is een eenvoudig te gebruiken WordPress-plugin die je kunt installeren in een paar eenvoudige stappen. Nadat je de plugin hebt geïnstalleerd, krijg je een visueel drag-and-drop-systeem waarmee je blokken kunt slepen en neerzetten waar je maar wilt op je website.

Als je met GenerateBlocks begint, kun je kiezen uit een aantal voorgeprogrammeerde lay-outs om je een snelle start te geven.

Je kunt ook kant-en-klare sjablonen gebruiken om je website snel op te zetten, of je kunt je eigen blokken maken met behulp van de codeer omgeving.

Wat zijn de voordelen van GenerateBlocks?

GenerateBlocks biedt een aantal voordelen die het maken van websites een stuk eenvoudiger maken. Ten eerste heb je met GenerateBlocks een visueel drag-and-drop-systeem waarmee je eenvoudig pagina’s kunt maken en bewerken.

Je hoeft geen ervaring hebben met code of HTML om websites te maken met GenerateBlocks.

Daarnaast heeft GenerateBlocks kant-en-klare sjablonen waarmee je je website snel en eenvoudig kunt opzetten. Je kunt ook je eigen blokken maken met behulp van de codeer omgeving, waardoor je volledige controle hebt over hoe je website eruit ziet en voelt.

Tot slot heeft GenerateBlocks een aantal geavanceerde functies waarmee je je website verder kunt uitbreiden. Je kunt bijvoorbeeld een blog maken, een winkel maken waarin je producten kunt verkopen, een contactformulier maken en zelfs een forum maken.

Conclusie

GenerateBlocks is een van de meest veelzijdige en flexibele oplossingen voor WordPress. Met behulp van het visuele drag-and-drop-systeem, kant-en-klare sjablonen en de codeer omgeving kun je eenvoudig professionele websites maken.

GenerateBlocks biedt ook een aantal geavanceerde functies waarmee je je website verder kunt uitbreiden. Als je een eenvoudige, flexibele en veelzijdige oplossing zoekt om je website te maken, is GenerateBlocks de perfecte keuze voor jou.

Wil je meer nieuwe leads en klanten online?

Download deze 52 tips waarmee je online marketing automatisch en voorspelbaar nieuwe leads en klanten gaat opleveren.

maximaliseer jouw funnel ebook cover