elementor page builder

Joeri Detering

Wat is Elementor?

Elementor is een plugin voor WordPress die je kan gebruiken om jouw website te bouwen. Het geeft je de mogelijkheid om in een paar klikken een professioneel uitziende website te maken.

Met Elementor hoef je geen code te schrijven en kan je alles aanpassen op het scherm. Het maakt het bouwen van een website gemakkelijk en leuk.

Wat maakt Elementor zo speciaal?

Elementor is een van de meest populaire en veelzijdige WordPress-plugins. Het is eenvoudig te gebruiken en heeft een aantal unieke functies.

Ten eerste heeft Elementor een drag-and-drop-interface. Hiermee kan je widgets en pagina-elementen zoals afbeeldingen, video’s, tekstblokken en meer slepen en neerzetten waar jij ze wilt.

Het maakt het makkelijk om een website te bouwen zonder dat je enige technische kennis nodig hebt.

Ten tweede heeft Elementor vele kant-en-klare templates en thema’s. Dit maakt het makkelijk om een professioneel uitziende website te maken zonder dat je veel tijd hoeft te besteden aan het maken van je eigen ontwerp.

Ten derde heeft Elementor een reeks geavanceerde functies. Met deze functies kan je je website volledig op maat maken. Je kan bijvoorbeeld een contactformulier toevoegen, een dynamische inhoud maken en meer.

Hoe werkt Elementor?

Elementor is eenvoudig te gebruiken. Nadat je de plugin hebt geïnstalleerd, kan je de editor openen. Hier zie je een lege pagina met een reeks widgets, thema’s en templates aan de linkerkant.

Je kan de widgets en pagina-elementen slepen en neerzetten waar je wilt. Je kan ook kiezen uit verschillende thema’s en templates om je website een professionele uitstraling te geven.

Je kan ook geavanceerde functies toevoegen. Je kan bijvoorbeeld contactformulieren toevoegen, dynamische inhoud maken of een e-commercesite bouwen.

Hoe Elementor je tijd bespaart

Elementor is een geweldige optie voor mensen die een website willen bouwen, maar geen tijd willen besteden aan het leren van code. Met Elementor hoef je geen code te schrijven, want alles kan je met je muis aanpassen op het scherm.

Elementor bespaart je ook tijd, omdat je kant-en-klare thema’s en templates kunt gebruiken. Je hoeft geen tijd te besteden aan het maken van je eigen ontwerp. Je kan zelfs een volledige website bouwen met slechts een paar klikken.

Veel tijd en moeite besparen als je een website wilt maken

Elementor is een WordPress-plugin die je veel tijd en moeite kan besparen als je een website wilt maken. Het maakt het makkelijk om een professioneel uitziende website te maken zonder code te schrijven. Op deze manier kan je je nog meer richten op het creëren van de inhoud van je website, in plaats van je te focussen op technische details.

Elementor is een krachtige tool die je zal helpen om je website te bouwen zoals je dat wilt. Als je een website wilt maken, is Elementor absoluut een plugin waar je naar moet kijken.

Wil je meer nieuwe leads en klanten online?

Download deze 52 tips waarmee je online marketing automatisch en voorspelbaar nieuwe leads en klanten gaat opleveren.

maximaliseer jouw funnel ebook cover