036 - 2022061 info@digitaaldoen.nl

De reden waarom wij er zijn

De meeste ondernemers hebben niet de tijd, kennis of capaciteit om zelf een moderne website of slimme online marketing strategie te realiseren. Maar weten wel dat dit anno 2017 enorm belangrijk is. Wij lossen dit probleem op door een krachtige tussenschakel te zijn. Elke ondernemer zou bezig moeten zijn met hun eigen passie. En dat is vaak niet de uitvoerende rol spelen in websites en online marketing.

Wie en wat is DigitaalDoen?

In 2012 is DigitaalDoen opgericht door Joeri Detering met als doel je te ondersteunen met het realiseren van een converterende website en online marketing strategie.

Tegenwoordig bestaat DigitaalDoen uit een vast team van gespecialiseerde zelfstandigen, die op de hoogte zijn van de laatste online ontwikkelingen.

Wij geloven dat je met een moderne website en slimme online marketing strategie jouw bedrijf online een gezicht geeft en kansen grijpt. En daarmee kunnen wij jou helpen.

Geen klant is te groot of klein

Tegenwoordig hebben wij meer dan 200 bedrijven en ondernemers geholpen met hun WordPress website en online marketing. Zowel kleine ondernemers als de grotere bedrijven: De Financiële Telegraaf, Gemeente Rotterdam en TBI.

Maak gratis een afspraak

Online specialist Joeri zal binnen 24 uur reageren op je aanvraag. 7 dagen per week. Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.