036 - 2022061 info@digitaaldoen.nl

De reden waarom wij er zijn

De meeste ondernemers hebben niet de tijd, kennis of capaciteit om zelf een moderne website of slimme online marketing strategie te realiseren. Maar weten wel dat dit anno 2017 enorm belangrijk is. Wij lossen dit probleem op door een krachtige tussenschakel te zijn. Elke ondernemer zou bezig moeten zijn met hun eigen passie. En dat is vaak niet de uitvoerende rol spelen in websites en online marketing.

Een prachtige website gebouwd door Joeri. Alles binnen de overeengekomen tijd. En als top of the bill, een ongekende service. Een aanrader en een perfecte webmaster!
Sabine Struycken
Sabine Struycken
16:45 18 Sep 17
In samenwerking met DigitaalDoen een zeer mooie responsive website neergezet. Ik ben heel blij met de fijne samenwerking en natuurlijk het eindresultaat. Zeker een aanrader!
Marco Janssen
Marco Janssen
14:19 17 Jul 17
Om mijn website sneller en vindbaar te krijgen heb ik me aangemeld voor een online training van DigitaalDoen. Ik had geen idee of dit een goeie zet zou zijn. Uiteindelijk blijkt deze training meer dan de moeite waard. Eigenlijk boven mijn verwachting. Alle extra instellingen en bruikbare plugins werden vakkundig behandeld en besproken. Ik heb meer inzicht gekregen en ik kan nu makkelijker met mijn Wordpress website verder. Zeker 5 ★★★★★
Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
15:01 15 Feb 17
Beste Joeri, Ik ben je erg dankbaar voor het maken van de website voor Anti Pest Control. Je hebt goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en dit heb je dan ook verwezenlijkt. Ik kan iedereen aanraden om met Joeri in zee te gaan. Bedankt, Anti Pest Control
Anti Pest Control
Anti Pest Control
19:02 19 Jan 17
DigitaalDoen heeft zeer goed geholpen met de start website van CheckYourself! Goed, snel en voordelig! Ook de goede nazorg is zeer gewaardeerd. Digitaal doen gaat voor een goed werkend resultaat!
T.S. ten houte de lange
T.S. ten houte de lange
14:21 21 Nov 16

Wie en wat is DigitaalDoen?

In 2012 is DigitaalDoen opgericht door Joeri Detering met als doel je te ondersteunen met het realiseren van een converterende website en online marketing strategie.

Tegenwoordig bestaat DigitaalDoen uit een vast team van gespecialiseerde zelfstandigen, die op de hoogte zijn van de laatste online ontwikkelingen.

Wij geloven dat je met een moderne website en slimme online marketing strategie jouw bedrijf online een gezicht geeft en kansen grijpt. En daarmee kunnen wij jou helpen.

Geen klant is te groot of klein

Tegenwoordig hebben wij meer dan 200 bedrijven en ondernemers geholpen met hun WordPress website en online marketing. Zowel kleine ondernemers als de grotere bedrijven: De Financiële Telegraaf, Gemeente Rotterdam en TBI.

Maak gratis een afspraak

Online specialist Joeri zal binnen 24 uur reageren op je aanvraag. 7 dagen per week. Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.