Online Marketing

Zoekmachine Optimalisatie

Hoger in Google. Beter vindbaar. Meer relevante bezoekers naar je website.

Zoekmachine Adverteren

Resultaat behalen met betaalde advertenties in Google. Direct in de top.

Conversie optimalisatie

Conversies verhogen. Meer resultaat met hetzelfde aantal bezoekers.

Facebook Adverteren

Bereik en conversies genereren met advertenties op Facebook.

E-mailmarketing

Je wilt e-mailmarketing inzetten om klanten op de hoogte te houden?

Online Marketing

Je wilt online marketing uitbesteden? Meer bezoekers naar je website krijgen? Meer resultaat behalen met je website? Hoger scoren in Google? Of, een complete online marketing strategie laten opzetten?

DigitaalDoen uit Almere zet resultaatgerichte online marketing campagnes op. Met tientallen succesverhalen onderbouwen wij onze werkwijze met keiharde cijfers. Realistische en haalbare doelen stellen binnen jouw budget is onze specialiteit.

Meer conversies

Met onze praktische werkwijze streven wij naar meer conversie. Het belangrijkste van effectieve online marketing is bezig zijn met de methodes waardoor de meeste doelen worden voltooid.

Is het verstandig om aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren? Of moet er juist gekeken worden naar de gebruiksvriendelijkheid van website zelf?

Wij zoeken antwoorden op dit soort vragen en voeren voor jou de benodigde werkzaamheden uit. Dit doen wij met een mix of een van deze methodes:

Online meer resultaat

Bezoekers zijn silver, conversies zijn goud. Een slimme online marketing strategie zorgt voor meer kliks, bezoekers, conversies en uiteindelijk winst.

Wij geloven dat concrete uitgangspunten en de juiste mix van online marketing diensten jouw bedrijf een enorme boost kan geven. Resultaten brengen wij in kaart met overzichtelijke rapportages.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

Half december contact gezocht met Digitaal Doen.Binnen 3 dagen zat Joeri bij mij aan de tafel.Alles door gesproken hoe of wat en binnen een maand zou de website draaien.Na 1,5 week al een goede indruk gekregen hoe het er uit gaat zien.Na 5 weken was de website in de lucht precies zo als ik hem wilde hebben.Ik zou zeggen ga met hem in zee als je een goed draaiende website wilt hebben.Ik heb er nog geen spijt van.Ton LibertAmsterdam Airport Taxi
Ton Libert
Ton Libert
14:01 10 Apr 18
Nieuwe website? Goed en snel geregeld. Je moet zelf wel goed weten wat je wilt en hoe eruit moet zien, maar je wensen worden goed vertaald.Ook denkt DigitaalDoen mee over oplossingen, mogelijkheden en problemen. Nazorg lijkt (voorlopig in ieder geval) goed geregeld. Je kunt altijd een vraag stellen en je krijgt ook antwoord.Ook handig is de digitale training in de werking van WordPress, hoewel die ietwat rudimentair is. Aan de andere kant werkt WordPress ook wel zelf wel de weg in onderhoud etc van je site.Al met al ben ik heel tevreden met de wijze waarop DigitaalDoen onze vragen heeft benaderd en onze site heeft gebouwd!
christa moed
christa moed
21:39 19 Mar 18
Een prachtige website gebouwd door Joeri. Alles binnen de overeengekomen tijd. En als top of the bill, een ongekende service. Een aanrader en een perfecte webmaster!
Sabine Struycken
Sabine Struycken
16:45 18 Sep 17
In samenwerking met DigitaalDoen een zeer mooie responsive website neergezet. Ik ben heel blij met de fijne samenwerking en natuurlijk het eindresultaat. Zeker een aanrader!
Marco Janssen
Marco Janssen
14:19 17 Jul 17
Om mijn website sneller en vindbaar te krijgen heb ik me aangemeld voor een online training van DigitaalDoen. Ik had geen idee of dit een goeie zet zou zijn. Uiteindelijk blijkt deze training meer dan de moeite waard. Eigenlijk boven mijn verwachting. Alle extra instellingen en bruikbare plugins werden vakkundig behandeld en besproken. Ik heb meer inzicht gekregen en ik kan nu makkelijker met mijn Wordpress website verder. Zeker 5 ★★★★★
Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
15:01 15 Feb 17
Beste Joeri, Ik ben je erg dankbaar voor het maken van de website voor Anti Pest Control. Je hebt goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en dit heb je dan ook verwezenlijkt. Ik kan iedereen aanraden om met Joeri in zee te gaan. Bedankt, Anti Pest Control
Anti Pest Control
Anti Pest Control
19:02 19 Jan 17
DigitaalDoen heeft zeer goed geholpen met de start website van CheckYourself! Goed, snel en voordelig! Ook de goede nazorg is zeer gewaardeerd. Digitaal doen gaat voor een goed werkend resultaat!
T.S. ten houte de lange
T.S. ten houte de lange
14:21 21 Nov 16

Vraag een strategiesessie aan

Onze online specialist Joeri zal binnen 24 uur reageren.
Gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen.