036 - 2022061 info@digitaaldoen.nl

Online Marketing

Zoekmachine Optimalisatie

Hoger in Google. Beter vindbaar. Meer relevante bezoekers naar je website.

Zoekmachine Adverteren

Resultaat behalen met betaalde advertenties in Google. Direct in de top.

Conversie optimalisatie

Conversies verhogen. Meer resultaat met hetzelfde aantal bezoekers.

Facebook Adverteren

Bereik en conversies genereren met advertenties op Facebook.

E-mailmarketing

Je wilt e-mailmarketing inzetten om klanten op de hoogte te houden?

Online Marketing

Je wilt online marketing uitbesteden? Meer bezoekers naar je website krijgen? Meer resultaat behalen met je website? Hoger scoren in Google? Of, een complete online marketing strategie laten opzetten?

DigitaalDoen uit Almere zet resultaatgerichte online marketing campagnes op. Met tientallen succesverhalen onderbouwen wij onze werkwijze met keiharde cijfers. Realistische en haalbare doelen stellen binnen jouw budget is onze specialiteit.

Meer conversies

Met onze praktische werkwijze streven wij naar meer conversie. Het belangrijkste van effectieve online marketing is bezig zijn met de methodes waardoor de meeste doelen worden voltooid.

Is het verstandig om aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren? Of moet er juist gekeken worden naar de gebruiksvriendelijkheid van website zelf?

Wij zoeken antwoorden op dit soort vragen en voeren voor jou de benodigde werkzaamheden uit. Dit doen wij met een mix of een van deze methodes:

Online meer resultaat

Bezoekers zijn silver, conversies zijn goud. Een slimme online marketing strategie zorgt voor meer kliks, bezoekers, conversies en uiteindelijk winst.

Wij geloven dat concrete uitgangspunten en de juiste mix van online marketing diensten jouw bedrijf een enorme boost kan geven. Resultaten brengen wij in kaart met overzichtelijke rapportages.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Maak gratis een afspraak

Online specialist Joeri zal binnen 24 uur reageren op je aanvraag. 7 dagen per week. Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.