Gevonden door potentiële klanten

Hoger in organisch Google. Beter vindbaar. Doorlopend meer potentiële klanten op je website.

Direct potentiële klanten

Resultaat behalen met betaalde advertenties in Google. Direct in de top 3. Direct potentiële klanten op je website.

Holistische website funnels

E-mailmarketing inzetten voor klantenbinding, lead nurturing en (sales) funnels.

Gezien door potentiële klanten

Bereik en conversies genereren met advertenties op Facebook.

Realistische en haalbare doelen

Meer resultaat behalen met je website? Beter vindbaar? Een complete online marketing strategie opzetten?

Wij zetten resultaatgerichte online marketing campagnes voor je op.

Succesverhalen onderbouwen onze werkwijze met keiharde cijfers. Realistische en haalbare doelen stellen binnen jouw budget is onze specialiteit.

E-mailmarketing funnel

Behaald conversiepercentage 10,78%

Meer conversies

Met een praktische aanpak streven wij naar meer conversie. Effectieve online marketing betekend voor ons bezig zijn met de methodes waardoor de meeste doelen worden behaald.

Is het verstandig om aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren? Of moet er juist gekeken worden naar de gebruiksvriendelijkheid van website zelf?

Wij zoeken antwoorden op dit soort vragen en voeren voor jou de benodigde werkzaamheden uit.

Online meer resultaat

Bezoekers zijn silver, conversies zijn goud. Een slimme online marketing strategie zorgt voor meer conversies.

Wij geloven dat je met de juiste mix van online marketing technieken online kansen grijpt. Resultaten brengen wij in kaart met overzichtelijke rapportages.

Explosieve groei in vindbaarheid

Opdrachtgevers delen hun ervaring

Een prachtige website gebouwd door Joeri. Alles binnen de overeengekomen tijd. En als top of the bill, een ongekende service. Een aanrader en een perfecte webmaster!
Sabine Struycken
Sabine Struycken
16:45 18 Sep 17
In samenwerking met DigitaalDoen een zeer mooie responsive website neergezet. Ik ben heel blij met de fijne samenwerking en natuurlijk het eindresultaat. Zeker een aanrader!
Marco Janssen
Marco Janssen
14:19 17 Jul 17
Om mijn website sneller en vindbaar te krijgen heb ik me aangemeld voor een online training van DigitaalDoen. Ik had geen idee of dit een goeie zet zou zijn. Uiteindelijk blijkt deze training meer dan de moeite waard. Eigenlijk boven mijn verwachting. Alle extra instellingen en bruikbare plugins werden vakkundig behandeld en besproken. Ik heb meer inzicht gekregen en ik kan nu makkelijker met mijn Wordpress website verder. Zeker 5 ★★★★★
Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
15:01 15 Feb 17
Beste Joeri, Ik ben je erg dankbaar voor het maken van de website voor Anti Pest Control. Je hebt goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en dit heb je dan ook verwezenlijkt. Ik kan iedereen aanraden om met Joeri in zee te gaan. Bedankt, Anti Pest Control
Anti Pest Control
Anti Pest Control
19:02 19 Jan 17
DigitaalDoen heeft zeer goed geholpen met de start website van CheckYourself! Goed, snel en voordelig! Ook de goede nazorg is zeer gewaardeerd. Digitaal doen gaat voor een goed werkend resultaat!
T.S. ten houte de lange
T.S. ten houte de lange
14:21 21 Nov 16
Nieuwe website? Goed en snel geregeld. Je moet zelf wel goed weten wat je wilt en hoe eruit moet zien, maar je wensen worden goed vertaald.Ook denkt DigitaalDoen mee over oplossingen, mogelijkheden en problemen. Nazorg lijkt (voorlopig in ieder geval) goed geregeld. Je kunt altijd een vraag stellen en je krijgt ook antwoord.Ook handig is de digitale training in de werking van WordPress, hoewel die ietwat rudimentair is. Aan de andere kant werkt WordPress ook wel zelf wel de weg in onderhoud etc van je site.Al met al ben ik heel tevreden met de wijze waarop DigitaalDoen onze vragen heeft benaderd en onze site heeft gebouwd!
christa moed
christa moed
21:39 19 Mar 18
Half december contact gezocht met Digitaal Doen.Binnen 3 dagen zat Joeri bij mij aan de tafel.Alles door gesproken hoe of wat en binnen een maand zou de website draaien.Na 1,5 week al een goede indruk gekregen hoe het er uit gaat zien.Na 5 weken was de website in de lucht precies zo als ik hem wilde hebben.Ik zou zeggen ga met hem in zee als je een goed draaiende website wilt hebben.Ik heb er nog geen spijt van.Ton LibertAmsterdam Airport Taxi
Ton Libert
Ton Libert
14:01 10 Apr 18

Vraag een strategiesessie aan

Onze online specialist Joeri zal binnen 24 uur reageren.
Gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen.