Online marketeers uit Almere

Resultaat & rendement 

Als ondernemer wil je maar één ding: resultaat en rendement van je inspanningen. Je weet wat jij te bieden hebt en waar mogelijke klanten zitten.

Dan komen de details, vaak technisch en specialistisch. Wat doe je? Zelf leren, iemand in dienst nemen of uitbesteden aan een betrouwbare partner die jouw vragen en belangen begrijpt?

Word jij gevonden?

Samen stellen we de vraag: ‘Word je website wel voldoende gevonden en ook door de juiste personen?’ Dan bespreken wij met jou onze mogelijkheden en stemmen ze af op je wensen. Natuurlijk doen we dit volgens jouw budget.

Samen bepalen we de beste mix van online marketinginstrumenten. Bijvoorbeeld een nieuwsbrief via e-mail, een campagne via social media, of we zorgen ervoor dat bezoekers ook op je website blijven en contact opnemen.

[logo-carousel id=logos]

Altijd op de hoogte

Helder en transparant. Bij elke doelstelling, bij elke campagne houden wij je op de hoogte van de resultaten, mondeling en via rapportages. Wil je overleg, dan zijn we altijd voor je bereikbaar.

Wij zijn pas tevreden als jij de resultaten bereikt die we samen hebben afgesproken. Jouw succes is ons succes.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Plan een website consult

Plan een website consult met Joeri om kennis te maken en je (nieuwe) website en online marketing te bespreken. Gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen.