Online funnels

Gebruik bewezen funnels die ondersteund worden door harde cijfers om bezoekers moeiteloos om te zetten in nieuwe leads en klanten.

Meer leads, meer omzet en minder zorgen?

Wil je makkelijker verkopen en je bedrijf laten groeien zonder gedoe? Wij helpen je bij het opzetten van geautomatiseerde funnels die werken. Funnels die bezoekers omzetten in nieuwe leads en klanten, zodat je meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is. Als je aanbod klopt, bouwen we samen aan een toekomst waarin je bedrijf moeiteloos groeit.

Automatiseer je verkoopproces

Stel je voor dat je makkelijker verkoopt, zonder dat je er constant bovenop hoeft te zitten. Met onze ervaring voor coaches, dienstverleners en vakmannen zorgen we voor een gestroomlijnd proces op basis van bewezen strategieën, zodat jij wat meer achterover kunt leunen. Samen zorgen we ervoor dat jouw funnel werkt als een goed geoliede machine.

Maak potentiële klanten warm

Nieuwe leads zijn geweldig, maar wat doe je om ze warm te houden en om te zetten in nieuwe klanten? Wij helpen je om potentiële klanten te nurturen en te converteren. Met content waar potentiële klanten van smullen en slimme online campagnes zorgen we ervoor dat jouw leads zich ontwikkelen tot fijne klanten.

Optimaliseren voor maximale conversies

Een funnel is nooit af. Het draait allemaal om optimalisatie en bijsturing. Wij analyseren de data en verbeteren continu de prestaties van je funnel. Hierdoor zorgen we voor maximale conversies en benutten we elke kans om je omzet te verhogen. Samen zorgen we ervoor dat jouw funnel altijd op zijn best presteert.

Enkele resultaten van onze partners

4.147 nieuwe bellers voor een vakman binnen één jaar met een gemiddelde conversie van 11,11%

124.106 nieuwe inschrijvers voor een coach op een mailinglijst binnen 18 maanden

Lage leadprijzen voor een dienstverlener via Google Ads met een conversie van 12,77% naar afspraken

57 nieuwe afspraken binnen één maand voor een coach, waarvan een mooi percentage klant wordt

€740.073,17 omzet binnen één jaar met een ROAS van 2,27 bij lage productprijzen met 95% marge

Dagelijkse verkopen voor een hooggeprijsd product van een coach

VANKO® Lead Funnel met een conversie van 7,56% naar nieuwe afspraken

Tientallen afspraken per maand voor een dienstverlener met een laag advertentiebudget

1.193 nieuwe leads binnen 30 dagen in een concurrerende branche voor gemiddeld €1,35 per lead

VANKO® Landingspagina Funnel met een conversie van 13,84% naar belafspraken

€ 12.721,33 omzet exclusief BTW binnen 30 dagen met een ROAS van 3,8 bij lage productprijzen

481 nieuwe afspraken voor het salesteam van een coach binnen 30 dagen

Gecertificeerd in online marketing

Wat een aantal partners over ons zeggen

"Joeri is iemand met kennis van zaken, die meedenkt met concepten en weet hoe je funnels moet bouwen. Op dit moment hebben we ons advertentiebudget aanzienlijk kunnen opschalen en winstgevend kunnen opschalen, zodat we in staat zijn om nog meer mensen te helpen."

Harm van Wijk, Beleggen.com

"Door de samenwerking met Joeri hebben we gezien dat wanneer je het marketingbudget op de juiste manier inzet, dit tot resultaten leidt. Joeri is zeer bedreven in het beheren van de Google campagnes en eigenlijk alles voor ons op het gebied van social media. Dat bespaart ons enorm veel tijd."

Gregoor Landman, Anti Pest Control

"Het afgelopen evenement had 35% meer sales, 41% meer omzet, 15% hogere gemiddelde orderwaarde, 11% meer upsells en een 25% lagere kosten per acquisitie. Het VANKO® framework heeft ook meer stabiliteit gebracht en het gevoel gegeven dat je weet wat je doet en welke knoppen je moet bedienen om resultaten te genereren."


Nari Doerga, Kotatsu

"Wat zij doen met hun framework is buitengewoon. Het is een goed bewaard geheim in de online marketingwereld en mijn geheime, onze geheime parel. DigitaalDoen en het VANKO® framework zijn van harte aanbevolen."

Peter Post, Copywriting voor ondernemers

Hoe het werkt

1.

Analyseren

We starten met een grondige analyse van je huidige situatie en doelen. Op basis daarvan ontwikkelen we een funnel en campagnestrategie die perfect aansluit bij jouw ambities.

2.

Actieplan

Op basis van de analyse maken we een op maat gemaakt actieplan. Dit bevat een helder stappenplan en de verwachte resultaten.

3.

Briefing

Na jouw goedkeuring van het actieplan gaan we aan de slag. We briefen jou en ons team, zodat iedereen precies weet wat er moet gebeuren.

4.

Uitvoering

We zetten de plannen om in daden en lanceren je nieuwe funnel en campagnes. Vanaf dag één beginnen we met het aantrekken van nieuwe leads, afspraken en klanten.

5.

Optimaliseren

Na de lancering monitoren en optimaliseren we de resultaten continu. Zo zorgen we ervoor dat je funnel en campagnes steeds beter presteren.

6.

Evalueren

We rapporteren de resultaten, sturen wekelijkse updates en evalueren regelmatig samen met jou. Op basis van deze evaluaties maken we de nodige aanpassingen.

Neem contact met ons op

Ben je ondernemer met vragen over het lanceren, optimaliseren of opschalen van je online funnels of campagnes? We helpen je graag verder.

Contact

DigitaalDoen

W. Dreesweg 2

1314 VB Almere

KvK: 56011539

© 2024 DigitaalDoen. Alle rechten voorbehouden - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden