Facebook Adverteren

Meer bezoekers

Via Facebook Ads is het mogelijk om heel gericht te adverteren. Er zijn alleen super veel mogelijkheden en als ondernemer kan het nogal verwarrend en tijd consumerend zijn. Vandaar dat we je graag willen helpen om Facebook adverteren meetbaar in te zetten om bezoekers uit jouw doelgroep naar je website te krijgen.

Rapportages

Wij stellen advertenties volledig af op jouw doelgroep en doelstelling. We automatiseren het proces en sturen overzichtelijke rapportages. Zo kun je de campagne nauw in de gaten houden.

  • Meer naamsbekendheid
  • Nieuwe potentiële klanten
  • Doelgerichte bezoekers

Concreet uitgangspunt

Ten eerste moeten we samen een concreet doel hebben voor de advertentie. Wil je meer inschrijvingen voor je nieuwsbrief? Meer producten verkopen? Meer opdrachten?

Wanneer we achter het doel zijn maken wij een overtuigende advertentie. We maken gebruik van uitnodigende afbeeldingen en overtuigende teksten. Zo vergroten we de kans dat jouw doelgroep op de advertentie klikt.

[logo-carousel id=logos]

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Vraag een strategiesessie aan

Onze online specialist Joeri zal binnen 24 uur reageren.
Gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen.