Facebook Adverteren

Meer bezoekers

Via Facebook Ads is het mogelijk om heel gericht te adverteren. Er zijn alleen super veel mogelijkheden en als ondernemer kan het nogal verwarrend en tijd consumerend zijn. Vandaar dat we je graag willen helpen om Facebook adverteren meetbaar in te zetten om bezoekers uit jouw doelgroep naar je website te krijgen.

Rapportages

Wij stellen advertenties volledig af op jouw doelgroep en doelstelling. We automatiseren het proces en sturen overzichtelijke rapportages. Zo kun je de campagne nauw in de gaten houden.

  • Meer naamsbekendheid
  • Nieuwe potentiële klanten
  • Doelgerichte bezoekers

Concreet uitgangspunt

Ten eerste moeten we samen een concreet doel hebben voor de advertentie. Wil je meer inschrijvingen voor je nieuwsbrief? Meer producten verkopen? Meer opdrachten?

Wanneer we achter het doel zijn maken wij een overtuigende advertentie. We maken gebruik van uitnodigende afbeeldingen en overtuigende teksten. Zo vergroten we de kans dat jouw doelgroep op de advertentie klikt.

Plan een website consult

Plan een website consult met Joeri om kennis te maken en je (nieuwe) website en online marketing te bespreken. Gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen.