E-mailmarketing

Effectieve mailings

Je wilt e-mailmarketing inzetten om klanten op de hoogte te houden? Een nieuwsbrief laten ontwerpen? Of, meer resultaat met jouw huidige e-mailmarketing strategie?

DigitaalDoen creëert volledige e-mailmarketing campagnes en ontwerpt nieuwsbrieven voor MailChimp. Al vanaf €180,-. Met het gebruik van de statistieken uit MailChimp en Google Analytics brengen wij de effectiviteit van de campagne nauwkeurig in kaart.

Responsive nieuwsbrief

Het ontwerp van een nieuwsbrief moet tegenwoordig aan veel eisen voldoen. De nieuwsbrief moet goed leesbaar zijn op de smartphone, klanten hun aandacht trekken en vervolgens aansporen tot actie. Met onze werkwijze realiseren wij dit.

Meer bezoekers

Klanten die bij jou een dienst of product hebben afgenomen kun je met een nieuwsbrief opnieuw benaderen. Wellicht heb je een nieuw interessant aanbod? Of een nieuwe dienst of product waar jouw klant van kan profiteren?

Wij houden je klanten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

[logo-carousel id=logos]

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Vraag een strategiesessie aan

Onze online specialist Joeri zal binnen 24 uur reageren.
Gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen.