E-mailmarketing

Effectieve mailings

Je wilt e-mailmarketing inzetten om klanten op de hoogte te houden? Een nieuwsbrief laten ontwerpen? Of, meer resultaat met jouw huidige e-mailmarketing strategie?

DigitaalDoen creëert volledige e-mailmarketing campagnes en ontwerpt nieuwsbrieven voor MailChimp. Al vanaf €180,-. Met het gebruik van de statistieken uit MailChimp en Google Analytics brengen wij de effectiviteit van de campagne nauwkeurig in kaart.

Responsive nieuwsbrief

Het ontwerp van een nieuwsbrief moet tegenwoordig aan veel eisen voldoen. De nieuwsbrief moet goed leesbaar zijn op de smartphone, klanten hun aandacht trekken en vervolgens aansporen tot actie. Met onze werkwijze realiseren wij dit.

Meer bezoekers

Klanten die bij jou een dienst of product hebben afgenomen kun je met een nieuwsbrief opnieuw benaderen. Wellicht heb je een nieuw interessant aanbod? Of een nieuwe dienst of product waar jouw klant van kan profiteren?

Wij houden je klanten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

Plan een website consult

Plan een website consult met Joeri om kennis te maken en je (nieuwe) website en online marketing te bespreken. Gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen.