Online winstgevend groeien

Hoe je zonder omkijken winstgevend groeit met de DigitaalDoen Methode

Voor drukke kennisondernemers en MKB dienstverleners die verder willen groeien

Weinig tijd of specialistische kennis

Je mist nu de tijd of specialistische kennis om online verder te groeien. Je weet dat er meer resultaten te behalen vallen. Dat laat je nu liggen. Zonde. Je bent op zoek naar een partner die je structureel kan helpen met je strategie en de uitvoerslag.

Online winstgevend groeien

Je wilt online winstgevend groeien. Werken op basis van bewezen werkwijzes. Niet zomaar wat doen. Structureel groeien. Gebruik maken van de laatste technieken in de markt. Lage advertentiekosten met hoge winsten. Mooie marges en een gezonde cashflow. Je wilt meer klanten helpen en er zelf ook wat aan over houden. De schoorsteen moet roken.
Artboard 13

Holistische aanpak

Wij kijken niet alleen naar je website en marketing, maar denken ook mee naar je marges, cashflow en aanbod. Het totaalplaatje moet kloppen.

Bewezen methode

Wij helpen dagelijks klanten met het toepassen en de uitwerking van de DigitaalDoen Methode met aantoonbare resultaten.
Hand-ShakeCreated with Sketch.

Persoonlijk contact

Met beknopte evaluatiegesprekken houden we je via Zoom of Skype op de hoogte. Je ontvangt periodiek rapportages.

Een website die klanten aantrekt

De websites die wij volgens de DigitaalDoen Methode realiseren zijn ingericht op basis van bewezen structuren en verleidingsprincipes. Je website moet voor je werken en voorzien zijn van de laatste technieken in de markt.

Winstgevende verkoopfunnels

In de DigitaalDoen Methode wordt er gebruik gemaakt van het bewezen verkoopfunnels gecombineerd met het 4-Funnel Profit System.

Minder stress. Meer groei. Meer vrijheid

Ons team zorgt dat je wél toekomt aan al die dingen die nog wilt of moet doen. Wij nemen de uitvoerslagen uit handen en houden je op de hoogte met evaluatiegesprekken en duidelijke overzichten.

Klanten aan het woord

Tom Aarnoudse
Tom Aarnoudse
Lees verder
''Voor de beste kwaliteit en de meest doordachte strategie om met je bedrijf te groeien moet je echt bij Joeri zijn.''
Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
Lees verder
"Om mijn website sneller en vindbaar te krijgen heb ik me aangemeld voor een online training van DigitaalDoen. Ik had geen idee of dit een goeie zet zou zijn. Uiteindelijk blijkt deze training meer dan de moeite waard. Eigenlijk boven mijn verwachting."
Remmelt Otten
Remmelt Otten
Lees verder
''Joeri is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.''
Peter Post
Peter Post
Lees verder
"Stel je moet een website laten bouwen en je vraagt aan mij wie je daarvoor moet inschakelen. Dan is mijn eerste antwoord: Joeri. Hij denkt mee en komt met slimme oplossingen."
Sabine Struycken
Sabine Struycken
Lees verder
"Top of the bill, een ongekende service. Een aanrader en een perfecte webmaster!"
Annyta Lolyta
Annyta Lolyta
Lees verder
"Hij kan je goed uitleggen hoe je zelf dingen kan aanpassen in je site. En hij is een prettig persoon om mee samen te werken."
Jolanda Bast
Jolanda Bast
Lees verder
"Hele fijne samenwerking gehad met Joeri. Enorm positief, denkt heel goed met je mee en vooral in oplossingen."
Jacqueline Konermann
Jacqueline Konermann
Lees verder
"Het is goed samenwerken met Joeri. Hij is professioneel, snel en betrouwbaar. Ik heb veel van hem geleerd."
Anco van Geffen
Anco van Geffen
Lees verder
"Prima service, goede prijs en slagvaardig! Ik kan het iedereen aanraden."
Previous
Next

De DigitaalDoen Methode

Een bewezen methode om jouw bedrijf online structureel te laten groeien.
Artboard 22

DigitaalDoen Launch Plan

Een goede voorbereiding is het halve werk. In ons Launch Plan maken afspraken over de planning, een prognose overzicht en een KPI actieplan. We stellen concrete doelen en zorgen dat de verwachtingen van elkaar duidelijk zijn.

DigitaalDoen CORE-4

De CORE-4 staat voor Doelgroep, Aanbod, Product en Funnel. We evalueren je aanbod en besluiten welke werkwijzen en funnels passen bij het resultaat dat je wilt bereiken. We bepalen je ideale klant en stellen een avater samen. We zorgen dat je aanbod aantrekkelijk en visueel is.
Artboard 18

DigitaalDoen Marketing Website

Als de CORE-4 concreet is gaan we aan de slag om een website te lanceren op basis van bewezen templates. Jouw website zal een ware marketingmachine worden die bijdraagt aan de resultaten die je wilt bereiken. Wij nemen in goed overleg alles uit handen voor je.

DigitaalDoen Sales Funnels

Met slimme landingspagina's, verkooppagina's en e-mailmarketing zorgen we dat bezoekers converteren. Elke funnel heeft een specifiek doel: leads werven, verkopen, offertes of contactopnames. Wij maken gebruik van bewezen verkoopfunnels die de kans op slagen maximaliseert.
Artboard 13

DigitaalDoen 4-Funnel Profit System

Met het 4-Funnel Profit System zorgen we dat je advertentiebudget op een efficiënte manier wordt besteed. We zorgen in samenwerking voor relevante advertenties die leiden naar je landings- of verkooppagina.

DigitaalDoen Coaching

We maken een samenwerkingsplan op waarmee je continue op de hoogte bent en sparren periodiek over winstgevende vervolgstappen gecombineerd met uitvoerslagen. We evalueren de resultaten en sturen bij waar nodig is. Zo werken we doorlopend aan groei en houden we positieve resultaten in stand.

Start met de DigitaalDoen Methode

Plan nu een gratis strategiesessie in met Joeri om kennis te maken en te bespreken of jouw bedrijf gebruik kan maken van de DigitaalDoen Methode. Gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen.