Zoekmachine Optimalisatie

Hoger in Google

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is de kunst om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten op relevante zoekwoorden.

Wij kunnen je hiermee helpen door het optimaliseren van de techniek, inhoud en autoriteit van je website. Vele denken nog steeds indien je een website online hebt staan dat je ook gelijk goed gevonden wordt. Helaas is het tegendeel waar.

Jouw doelgroep bereiken

Dat je aan jouw website niet veel hebt zonder dat er bezoekers op komen is nu wel duidelijk. Vandaar is SEO dé perfecte methode. Gratis bezoekers die op zoek zijn naar jouw dienst of product. Het mooie hiervan is dat wij dit kunnen meten en effectief kunnen inzetten.

  • Eén aanspreekpunt
  • Volledige controle over de werkzaamheden
  • Evaluaties en adviezen
  • Transparante samenwerking
  • Rapportages volgens afgesproken frequentie

Aantoonbaar resultaat

Indien jouw website goed geoptimaliseerd is voor Google heb je een grotere kans dat je hoog in Google scoort. Dit levert uiteindelijk meer klanten en omzet op.

Voorbeeld van een klant van ons. Door middel van zoekmachine optimalisatie staat zij nu bovenaan in Google op relevante zoekwoorden. Hierdoor komen nu talloze geïnteresseerde bezoekers naar haar website.

Plan een website consult

Plan een website consult met Joeri om kennis te maken en je (nieuwe) website en online marketing te bespreken. Gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen.