036 - 2022061 info@digitaaldoen.nl

Webdesign

Website laten maken

Wil je bezoekers een uitstekende indruk geven van jouw bedrijf? Een website geschikt voor de smartphone?

DigitaalDoen uit Almere bouwt moderne websites anno 2017. Zoekmachinevriendelijk. En eenvoudig aan te passen in WordPress.

Eigentijds ontwerp

Het hebben van een mooie website is niet genoeg. De concurrentie groeit en mobiele bezoekers zijn ongeduldig geworden. Wij houden hier rekening mee.

Een doordacht webdesign zorgt voor een vlotte bezoekerservaring. Dit bevordert de kans om jouw doelstellingen in resultaat om te zetten.

Goed vindbaar in Google

De website voorzien wij van de nieuwste technieken om dit waar te maken. Onder de motorkap van de website bevinden zich nette codes. Dit bevordert de snelheid en vindbaarheid in Google.

Naast verschillende technieken zijn goed geschreven teksten erg belangrijk. Wij kunnen de website voorzien van zoekmachinevriendelijke teksten of geven je advies.

Eenvoudig aanpassen

Wij bouwen je website in het populaire Open Source CMS WordPress. Met een aangepaste installatie is een techneut inschakelen voor aanpassingen naderhand onnodig.

De inhoud van de website is binnen een hand om draai aan te passen. De website stemmen we volledig af op je wensen. Je investeert dus niet in overbodige functies.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“De afgelopen twee weken 2 prachtige websites gebouwd met DigitaalDoen. DigitaalDoen is naast het feit dat hun service betaalbaar is, ook bekwaam, flexibel en bereid om mee te denken zodat het resultaat nog beter wordt. Wat mij betreft een aanrader!”

Lia Vieveen

Online marketing & communicatie, VieveLia

“Snel en efficiënt mijn bestaande website omgebouwd tot een handig CMS systeem in WordPress. En DigitaalDoen zorgt ook voor een prima zoekmachine optimalisatie waardoor mijn site omhoog schiet in de rankings.”

Gertjan Withagen

Video-director and editing specialist, Withagen Moving Media

“DigitaalDoen werkt snel, overzichtelijk en professioneel. Erg belangrijk in een goede samenwerking. Daarnaast hebben zij flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Geen uurtje factuurtje praktijken maar resultaatgericht. Dat is prettig!”

Joan van Dormael

Project Manager, DUTCH

Maak gratis een afspraak

Online specialist Joeri zal binnen 24 uur reageren op je aanvraag. 7 dagen per week. Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.