036 - 2022061 info@digitaaldoen.nl

Webdesign

Website laten maken

Wil je bezoekers een uitstekende indruk geven van jouw bedrijf? Een website geschikt voor de smartphone?

DigitaalDoen uit Almere bouwt moderne websites anno 2017. Zoekmachinevriendelijk. En eenvoudig aan te passen in WordPress.

Eigentijds ontwerp

Het hebben van een mooie website is niet genoeg. De concurrentie groeit en mobiele bezoekers zijn ongeduldig geworden. Wij houden hier rekening mee.

Een doordacht webdesign zorgt voor een vlotte bezoekerservaring. Dit bevordert de kans om jouw doelstellingen in resultaat om te zetten.

Goed vindbaar in Google

De website voorzien wij van de nieuwste technieken om dit waar te maken. Onder de motorkap van de website bevinden zich nette codes. Dit bevordert de snelheid en vindbaarheid in Google.

Naast verschillende technieken zijn goed geschreven teksten erg belangrijk. Wij kunnen de website voorzien van zoekmachinevriendelijke teksten of geven je advies.

Eenvoudig aanpassen

Wij bouwen je website in het populaire Open Source CMS WordPress. Met een aangepaste installatie is een techneut inschakelen voor aanpassingen naderhand onnodig.

De inhoud van de website is binnen een hand om draai aan te passen. De website stemmen we volledig af op je wensen. Je investeert dus niet in overbodige functies.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

Een prachtige website gebouwd door Joeri. Alles binnen de overeengekomen tijd. En als top of the bill, een ongekende service. Een aanrader en een perfecte webmaster!
Sabine Struycken
Sabine Struycken
16:45 18 Sep 17
In samenwerking met DigitaalDoen een zeer mooie responsive website neergezet. Ik ben heel blij met de fijne samenwerking en natuurlijk het eindresultaat. Zeker een aanrader!
Marco Janssen
Marco Janssen
14:19 17 Jul 17
Om mijn website sneller en vindbaar te krijgen heb ik me aangemeld voor een online training van DigitaalDoen. Ik had geen idee of dit een goeie zet zou zijn. Uiteindelijk blijkt deze training meer dan de moeite waard. Eigenlijk boven mijn verwachting. Alle extra instellingen en bruikbare plugins werden vakkundig behandeld en besproken. Ik heb meer inzicht gekregen en ik kan nu makkelijker met mijn Wordpress website verder. Zeker 5 ★★★★★
Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
15:01 15 Feb 17
Beste Joeri, Ik ben je erg dankbaar voor het maken van de website voor Anti Pest Control. Je hebt goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en dit heb je dan ook verwezenlijkt. Ik kan iedereen aanraden om met Joeri in zee te gaan. Bedankt, Anti Pest Control
Anti Pest Control
Anti Pest Control
19:02 19 Jan 17
DigitaalDoen heeft zeer goed geholpen met de start website van CheckYourself! Goed, snel en voordelig! Ook de goede nazorg is zeer gewaardeerd. Digitaal doen gaat voor een goed werkend resultaat!
T.S. ten houte de lange
T.S. ten houte de lange
14:21 21 Nov 16

Maak een belafspraak

Onze online specialist Joeri zal binnen 24 uur reageren op je aanvraag. Een telefonisch adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.