Website laten maken Utrecht

Voor desktop, tablets
en smartphones

U

Makkelijk aanpassen en
goed vindbaar in Google

Jouw wensen,
jouw doelgroep

Ondernemer uit Utrecht?

Ben je een ondernemer en zoek je iemand voor website laten maken Utrecht? DigitaalDoen kan je helpen met het ontwikkelen van een zakelijke website en het organiseren van online marketing activiteiten om het succes van jouw website te vergroten. DigitaalDoen biedt al websites aan vanaf 450 euro.

Zoeken naar de gouden standaard

Om van jouw website een resultaatgerichte marketing tool te maken, is er een gouden standaard nodig tussen de algemene wensen van de bezoekers van jouw website en de wensen van jouzelf als eigenaar van de website. Wij gaan samen met jou op zoek naar deze gouden standaard.

Een modern ontwerp

Veel websites hebben een verouderd ontwerp, simpelweg omdat de websites vele jaren geleden ontwikkeld zijn. Neem je een website af bij DigitaalDoen, dan krijg je altijd een website met een modern ontwerp dat zowel geschikt is voor computer als voor tablets en smartphones.

Eenvoudig te beheren

Een website moet eenvoudig te beheren zijn. Om te voorkomen je na de oplevering van jouw website niet zelfstandig kan starten met het beheer en het analyseren van jouw website, maakt DigitaalDoen gebruik van het gebruiksvriendelijke systeem WordPress. Dit systeem is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar biedt je bovendien vele mogelijkheden voor het optimaal beheren van jouw website.

Goed vindbaar in Google

Een groot aantal bezoekers van websites komen via Google naar een website. Wil je zo veel mogelijk bezoekers op jouw website, dan is het noodzakelijk dat jouw website goed vindbaar is in Google. DigitaalDoen maakt dit mogelijk door een strategie voor jouw website te maken, die ervoor zorgt dat jouw website op bepaalde zoekwoorden goed scoort.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Maak kennis met DigitaalDoen

Wij zullen binnen 24 uur reageren op je vraag of bericht. 7 dagen per week.