Website laten maken Naarden

Voor desktop, tablets
en smartphones

U

Makkelijk aanpassen en
goed vindbaar in Google

Jouw wensen,
jouw doelgroep

Ondernemers in Naarden

Ben je een ondernemer uit Naarden en wil je graag een website laten maken? Roep dan de hulp in van DigitaalDoen: een professionele partner op het gebied van het ontwikkelen van websites. DigitaalDoen heeft al tientallen ondernemers uit Naarden geholpen met het ontwikkelen van een website. Je hebt al een complete website vanaf 450 euro.

De gouden standaard

Veel mensen noemen een website een visitekaartje, maar wij zien een website als een marketing tool voor jouw bedrijf. Laten we dan ook samen op zoek gaan naar de gouden standaard voor jouw website: de standaard tussen de behoeften van jouw bezoekers en de voorkeuren die jij als zakelijke ondernemer hebt.

Een modern en hedendaags ontwerp

Als je rondkijkt op het internet, zie je dat veel websites nog echt achter lopen. Wil jij dat jouw potentiële klant op een professionele, hedendaagse en piekfijne website terecht komt? Dan kan DigitaalDoen jou helpen om een website te maken die er op en top uit ziet op iedere device.

Een website die je eenvoudig kunt beheren

Wij vinden het belangrijk dat je niet aan bepaalde grenzen vast zit en dat je zelf de grootste controle hebt over jouw website. Daarom werken wij met WordPress: een systeem dat je kunt gebruiken om jouw website zelf helemaal te beheren en te analyseren. Zonder limiet en zonder grenzen, daar staat DigitaalDoen voor.

Goed vindbaar in Google

Natuurlijk wil je dat jouw website goed gevonden wordt in zoekmachines als Google. Om ervoor te zorgen dat jouw website hoog in de zoekresultaten staat, maken wij een strategie op basis van de concurrentie en op basis van bepaalde zoekwoorden.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Maak kennis met DigitaalDoen

Wij zullen binnen 24 uur reageren op je vraag of bericht. 7 dagen per week.