Website laten maken Lelystad

Voor desktop, tablets
en smartphones

U

Makkelijk aanpassen en
goed vindbaar in Google

Jouw wensen,
jouw doelgroep

Ondernemer uit Lelystad?

Ben je een ondernemer in Lelystad en ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met website laten maken Lelystad? Maak dan gebruik van de diensten van DigitaalDoen: jouw betrouwbare partner voor het maken van websites en het organiseren van diverse online marketing activiteiten om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Je hebt al een website van DigitaalDoen vanaf 450 euro.

Samen zoeken naar een gouden standaard

Een website die doelen bereikt moet op de juiste manier ontwikkeld worden. Dit betekent dat de website niet alleen aan de behoeften van de bezoekers kan voldoen, maar ook aan de wensen, behoeften en voorkeuren van de ondernemer achter het bedrijf in kwestie moet voldoen. Door samen op zoek te gaan naar de gouden standaard, maken wij een website die aan beide voorwaarden voldoet.

Een modern en hedendaags ontwerp

Veel websites hebben een ouderwets design, simpelweg omdat de websites vele jaren geleden zijn gemaakt. Wil je een website met een design die aan de voorwaarden van een goede website van vandaag de dag voldoet, dan kun je jouw website laten ontwikkelen door DigitaalDoen. Bij DigitaalDoen krijg je een website met een design dat op ieder device werkt.

Een eenvoudig beheer

Na de oplevering van de website door DigitaalDoen maak je gebruik van WordPress om jouw eigen website te beheren en te analyseren. WordPress is een gebruiksvriendelijk systeem met vele mogelijkheden, zodat je jouw website op de beste manier kan insteken en de beste resultaten kan behalen.

Goed vindbaar in Google

Google levert een grote stroom bezoekers op voor jouw website, dus het is logisch dat je goed vindbaar wil zijn in deze populaire zoekmachine. Door een Google strategie op te stellen voor jouw website is jouw website goed vindbaar op diverse zoektermen, zodat je jouw concurrentie altijd voor bent.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Maak kennis met DigitaalDoen

Wij zullen binnen 24 uur reageren op je vraag of bericht. 7 dagen per week.