Website laten maken Huizen

Voor desktop, tablets
en smartphones

U

Makkelijk aanpassen en
goed vindbaar in Google

Jouw wensen,
jouw doelgroep

Ondernemers in Huizen

Ben jij een ondernemer en zoek je een professionele partij voor website laten maken Huizen? Dan kan DigitaalDoen je helpen. DigitaalDoen is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en heeft al vele ondernemers in de omgeving van Huizen ondersteund door een zakelijke website te ontwikkelen die doelen bereikt. Wij bouwen jouw complete website al vanaf slechts 450 euro.

Werken volgens de gouden standaard

Veel mensen zien een website als een online visitekaartje, maar wij zien een website als de ultieme marketing tool voor jouw onderneming. Om jouw online doelen te bereiken gaan we samen op zoek naar de zogeheten gouden standaard voor jouw site: de gulden tussenweg met oog op de behoeften van jouw bezoekers en jouw behoeften als ondernemer.

Een modern en hedendaags ontwerp

Wil jij een website die helemaal meegaat met de tijd en geen jaren ’90 ontwerp heeft, dan maakt DigitaalDoen een website met een hedendaags ontwerp. Geen verouderde website, maar een moderne website die op alle devices op de beste manier getoond wordt voor de hoogste conversie.

Eenvoudig jouw website beheren

Wij maken altijd gebruik van een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem om jouw website te beheren en analyseren na de oplevering van de website. Laat je DigitaalDoen een website maken, dan wordt jouw website altijd in het gebruiksvriendelijke systeem WordPress gemaakt. Met WordPress kun je jouw website zelf beheren en analyseren.

Hoog in Google

Uiteraard wil je dat jouw website goed gevonden wordt in Google. Om jouw website goed vindbaar te maken voor de vele gebruikers van Google, maakt DigitaalDoen een unieke strategie om jouw website zoekmachine vriendelijk te maken. Geen website die niet vindbaar is, maar een website die hoog in de resultaten staat en veel mensen bereikt.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Maak kennis met DigitaalDoen

Wij zullen binnen 24 uur reageren op je vraag of bericht. 7 dagen per week.