Website laten maken Hilversum

Voor desktop, tablets
en smartphones

U

Makkelijk aanpassen en
goed vindbaar in Google

Jouw wensen,
jouw doelgroep

Ondernemers in Hilversum

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met website laten maken Hilversum voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met DigitaalDoen. DigitaalDoen heeft al vele zelfstandigen in de buurt van Hilversum ondersteund met het volledig opzetten van een professionele website voor hun bedrijf en kan ook voor jouw onderneming een site maken. Je hebt al een website vanaf een aantrekkelijk bedrag van 450 euro.

Samen zoeken naar de gouden standaard

DigitaalDoen maakt websites die doelen van ondernemers bereiken. Om een website resultaatgericht in te steken, wordt er bij het maken van een website gezocht naar de gouden standaard. De gouden standaard is de tussenweg tussen de voorkeuren van bezoekers en de voorkeuren van ondernemers, zodat beide partijen tevreden zijn met het resultaat.

Een website met een modern ontwerp

De websites van DigitaalDoen hebben altijd een modern ontwerp. Geen design dat in de jaren 90 thuishoort, maar een design met een hedendaagse look die ook altijd op de juiste manier weergegeven wordt op smartphones en tablets.

Eenvoudig beheer voor iedereen

Na de oplevering van de website krijg je zelf de mogelijkheid om de website te beheren en te analyseren, zodat je zelf ook aan de slag kan met jouw website. Het beheren en analyseren van jouw website wordt niet gedaan met een complex systeem, maar met een beheersysteem dat door iedereen eenvoudig gebruikt kan worden. Zo maakt DigitaalDoen gebruik van WordPress: een van de populairste beheersystemen van de wereld.

Een website die goed vindbaar is

DigitaalDoen doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is in diverse populaire zoekmachines. Dit doen wij door jouw website te profileren op zoektermen die voor jou interessant zijn, zoals de zoekterm ‘bakker Hilversum’ voor iemand met een bakkerszaak in Hilversum.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Maak kennis met DigitaalDoen

Wij zullen binnen 24 uur reageren op je vraag of bericht. 7 dagen per week.