Website laten maken Harderwijk

Voor desktop, tablets
en smartphones

U

Makkelijk aanpassen en
goed vindbaar in Google

Jouw wensen,
jouw doelgroep

Ondernemer uit Harderwijk?

Ben je een ondernemer in Harderwijk en wil je een website laten maken? Maak dan gebruik van de diensten van DigitaalDoen om jouw onderneming echt online op de kaart te zetten. DigitaalDoen heeft al vele ondernemers geholpen door een complete website naar wens te ontwikkelen en kan ook voor jouw bedrijf een professionele website maken.

De gouden standaard

Een website hoort twee doelen te dienen. Ten eerste moet de marketing tool aansluiten bij de wensen, behoeften en voorkeuren van de bezoekers, zodat zij overtuigd worden om een bepaalde vorm van actie te ondernemen. Het andere doel dat een website moet dienen, is dat de marketing tool aansluit bij de behoeften van de ondernemer.

Altijd een moderne website

Als je een website afneemt bij DigitaalDoen, krijg je altijd een volledig moderne website. Dit wil niet alleen zeggen dat de website een modern ontwerp heeft, maar ook dat de website goed getoond wordt op populaire apparaten als telefoons en tablets.

Een gebruiksvriendelijk beheer

Na de oplevering van je website krijg je altijd de mogelijkheid om jouw website zelf te analyseren en te beheren met een gebruiksvriendelijk en eenvoudig beheersysteem dat voor iedereen eenvoudig gebruikt kan worden.

Goed vindbaar in Google

Zoekmachines kunnen veel klanten opleveren. Wil je hier maximaal van profiteren als ondernemer, dan moet jouw website vindbaar zijn in de verschillende zoekmachines. DigitaalDoen zorgt er altijd voor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines als Google, zodat je hier zo veel mogelijk klanten vandaan kan halen.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Maak kennis met DigitaalDoen

Wij zullen binnen 24 uur reageren op je vraag of bericht. 7 dagen per week.