Website laten maken Haarlem

Voor desktop, tablets
en smartphones

U

Makkelijk aanpassen en
goed vindbaar in Google

Jouw wensen,
jouw doelgroep

Ondernemers in Haarlem

Ben je actief als zelfstandig ondernemer in de buurt van Haarlem en zoek je een professional die jou kan helpen met website laten maken Haarlem? Zet jouw bedrijf dan online op de kaart door DigitaalDoen een website te laten ontwikkelen. DigitaalDoen heeft al tientallen ondernemers geholpen met een website en kan ook jou helpen om jouw bedrijf online te presenteren aan potentiële klanten. Je hebt bij DigitaalDoen al een complete website vanaf 450 euro.

De zoektocht naar de gouden standaard

Veel ontwikkelaars van websites zien een website als een online visitekaartje, maar wij vinden dat een website wel meer is dan slechts een online podium voor jouw bedrijf. Wil je jouw website als marketing tool zo effectief mogelijk insteken, dan is het belangrijk om op zoek te gaan naar de gouden standaard. Dit is de tussenweg tussen de behoeften van de bezoekers van een website en de behoeften van jou als ondernemer. Samen met jou zoeken wij graag naar de perfecte gouden standaard voor jouw website.

Een modern ontwerp

Veel websites hebben een verouderd ontwerp, simpelweg omdat de websites vele jaren geleden ontwikkeld zijn. Neem je een website af bij DigitaalDoen, dan krijg je altijd een website met een modern ontwerp dat zowel geschikt is voor computer als voor tablets en smartphones.

Kies voor een eenvoudig beheer

Om ervoor te zorgen dat je na de oplevering van je website zelf aan de slag kan met jouw marketing tool, maakt DigitaalDoen gebruik van WordPres. WordPress is een systeem met een eenvoudig beheer dat door iedereen gebruikt kan worden.

Goed vindbaar in Google

Wil je een groot aantal klanten uit Google halen? Dan zorgt DigitaalDoen ervoor dat je altijd een stapje voor hebt op de concurrenten door een website te maken die goed vindbaar is in de populaire zoekmachine.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Maak kennis met DigitaalDoen

Wij zullen binnen 24 uur reageren op je vraag of bericht. 7 dagen per week.