Website laten maken Dronten

Voor desktop, tablets
en smartphones

U

Makkelijk aanpassen en
goed vindbaar in Google

Jouw wensen,
jouw doelgroep

Ondernemers in Dronten ?

Ben je zelfstandig ondernemer en ben je op zoek naar een partij die je kan ondersteunen bij een website maken? DigitaalDoen is gespecialiseerd in het maken van resultaatgerichte websites en het opzetten van online marketing campagnes om de resultaatgerichtheid van websites nog groter te maken. Vele ondernemers gingen je al voor en namen een aantrekkelijk geprijsde website af vanaf 450 euro.

Werken volgens de gouden standaard

DigitaalDoen werkt altijd volgens de zogeheten gouden standaard. Dit betreft de gulden middenweg tussen de wensen van de bezoekers van jouw website en jouw eigen wensen als ondernemer. Door samen te bepalen wat voor jou de gulden middenweg is en deze gouden standaard te implementeren op jouw website, krijg je altijd een website die jouw doelen bereikt.

Een website met een modern ontwerp

Veel websites hebben een ietwat verouderd design, simpelweg omdat de websites jaren geleden zijn ontwikkeld. Heeft jouw website ook een verouderd design? Dan kan dit conversie kosten. Wil je de beste resultaten behalen met jouw website, dan neem je een website af bij DigitaalDoen. DigitaalDoen maakt alleen websites met een modern design, dat op ieder apparaat op goed weergegeven wordt.

Kies voor een eenvoudig beheer

Als wij een website opgeleverd hebben, is het belangrijk dat jij ook aan de slag kan met de website. Door het beheer van jouw website zo eenvoudig mogelijk te maken, kun je zelf na de oplevering van de website aan de slag. DigitaalDoen werkt altijd met WordPress: een eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veelzijdig systeem voor het beheren van jouw website.

Goed gevonden worden in Google

Een goede positie in zoekmachines als Google kan je veel klanten opleveren. DigitaalDoen maakt altijd een unieke Google strategie voor jouw website, zodat je op diverse zoekwoorden goed gevonden wordt in de zoekmachine en jouw concurrentie voor blijft.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Maak kennis met DigitaalDoen

Wij zullen binnen 24 uur reageren op je vraag of bericht. 7 dagen per week.