Website laten maken Baarn

Voor desktop, tablets
en smartphones

U

Makkelijk aanpassen en
goed vindbaar in Google

Jouw wensen,
jouw doelgroep

Ondernemer uit Baarn?

Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een betrouwbare partij om een website te laten maken in Baarn? Dan kun je bij DigitaalDoen terecht. DigitaalDoen heeft vele ondernemers omstreeks Baarn ondersteund door een zakelijke website te ontwikkelen en de online marketing van deze website te verzorgen. Je hebt al een complete website vanaf 450 euro.

De gouden standaard

Wij zien een website niet als een online visitekaartje, maar als belangrijke marketing tool. Om een marketing tool te ontwikkelen die echt doelen bereikt, werken wij met de gouden standaard. De gouden standaard is de gulden tussenweg tussen de behoeften van de bezoekers van jouw website en jouw voorkeuren als ondernemer. Op deze manier ontwikkelen wij de beste website, die echt doelen bereikt.

Modern en hedendaags ontwerp

Bij veel websites lijkt het erop alsof ze in de jaren ’90 gebouwd zijn en hebben hierdoor een verouderd design. Wij vinden het belangrijk dat jouw website met de tijd meegaat en maken daarom altijd een website met een modern design dat op iedere telefoon, tablet en computer goed getoond wordt.

Een gebruiksvriendelijk beheer

Een website moet eenvoudig te beheren en te analyseren zijn. Om het mogelijk te maken om eenvoudig aan de slag kan met het beheer van jouw website, maken wij altijd gebruik van WordPress. Dit is een eenvoudig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk systeem voor een eenvoudig beheer met honderden mogelijkheden.

Jouw website goed vindbaar in Google

Veel bezoekers van websites komen van zoekmachines als Google. Wil je profiteren van de grote stroom potentiële klanten die de zoekmachine gebruiken, is het belangrijk dat jouw website hoog in de zoekresultaten van Google getoond wordt. Dit maakt DigitaalDoen mogelijk door een unieke strategie voor jouw website op te stellen, met goede scores in de zoekmachines als doel. Geen website die niet te vinden is in zoekmachines, maar een website die altijd hoog scoort in de zoekresultaten.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Maak kennis met DigitaalDoen

Wij zullen binnen 24 uur reageren op je vraag of bericht. 7 dagen per week.