Website laten maken Amsterdam

Voor desktop, tablets
en smartphones

U

Makkelijk aanpassen en
goed vindbaar in Google

Jouw wensen,
jouw doelgroep

Ondernemer in Amsterdam

Ben je een ondernemer in Amsterdam? Of de directe omgeving van deze stad? En wil je een website laten maken in Amsterdam? DigitaalDoen heeft al tientallen ondernemers geholpen door een professionele en resultaatgerichte website te ontwikkelen en helpt ook jou graag om jouw online doelen te bereiken. Wij bouwen jouw website al vanaf 450 euro.

De gouden standaard

Wij zien een website niet als online visitekaartje, maar als marketing tool. Om ervoor te zorgen dat jouw marketing tool zo resultaatgericht mogelijk ingestoken wordt, gaan wij voor je op zoek naar de gouden standaard voor jouw website. Dit betreft de standaard tussen de behoeften van jouw bezoekers en de voorkeuren van jou als ondernemer, voor het beste online resultaat.

Modern en hedendaags ontwerp

Veel websites hebben een verouderd ontwerp. Wij geloven dat tegenwoordig websites een modern en net ontwerp nodig hebben. Wij bouwen daarom al onze websites met een modern, hedendaags ontwerp dat op iedere device op de juiste manier getoond wordt.

Kies voor een eenvoudig beheer

Om ervoor te zorgen dat je jouw website van DigitaalDoen helemaal naar wens in kan steken, maakt DigitaalDoen gebruik van WordPress. WordPress is een gebruiksvriendelijk systeem voor het beheren en analyseren van jouw website, zonder enige limieten of grenzen. Zo kun je jouw website helemaal naar wens beheren en analyseren, zonder dat je te maken hebt met bepaalde beperkingen of limieten.

Goed vindbaar in zoekmachines

Natuurlijk wil je dat jouw website goed gevonden wordt in Google om meer klanten uit de zoekmachines te halen. Om ervoor te zorgen dat je hoog scoort in de zoekmachines, maakt DigitaalDoen voor iedere website een zoekmachinestrategie. Met deze strategie blijf je de concurrentie altijd een stapje voor blijft.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Maak kennis met DigitaalDoen

Wij zullen binnen 24 uur reageren op je vraag of bericht. 7 dagen per week.