Website laten maken Amersfoort

Voor desktop, tablets
en smartphones

U

Makkelijk aanpassen en
goed vindbaar in Google

Jouw wensen,
jouw doelgroep

Ondernemers in Amersfoort ?

Ben je als ondernemer actief in de regio van Amersfoort en wil je graag een website laten maken in Amersfoort om meer potentiële klanten te bereiken? Laat DigitaalDoen dan aan de slag gaan met jouw professionele website. DigitaalDoen heeft al tientallen ondernemers geholpen door een zakelijke website te ontwikkelen die echt doelen bereikt. Je hebt al een website vanaf 450 euro.

De gouden standaard

Wij zien een website niet als een visitekaartje, maar als een marketing tool voor jouw bedrijf. Om ervoor te zorgen dat jouw marketing tool zo veel mogelijk van jouw opgestelde doelen bereikt, gaan wij samen met jou op zoek naar de gouden standaard voor jouw website. De gouden standaard betreft de tussenweg tussen de behoeften van jouw bezoekers en de behoeften van jou als ondernemer.

Modern en hedendaags ontwerp

Veel ondernemers hebben een verouderde website. Het lijkt dan alsof de site in de jaren ’90 is gemaakt. Wil je echt doelen bereiken met jouw website, dan heb je een moderne website nodig. DigitaalDoen maakt altijd websites met een modern en hedendaags ontwerp, die op alle mogelijke devices piekfijn getoond worden voor het beste resultaat.

Kies voor een eenvoudig beheer

Als je een website hebt, wil je natuurlijk niet aan allerlei grenzen en limieten vast zitten. Om ervoor te zorgen dat je helemaal zelf kan kiezen hoe je jouw website beheert en analyseert, maakt DigitaalDoen gebruik van WordPress. Een eenvoudig systeem dat jou de mogelijkheid geeft om jouw website helemaal zelf te beheren, zonder grenzen en limieten.

Goed vindbaar in zoekmachines

De websites die DigitaalDoen maakt, zijn altijd goed vindbaar in zoekmachines als Google. Dit komt omdat we op basis van jouw concurrentie en gewenste zoekwoorden een zoekmachinestrategie opstellen, die ervoor zorgt dat jouw website hoog in de resultaten komt te staan.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Maak kennis met DigitaalDoen

Wij zullen binnen 24 uur reageren op je vraag of bericht. 7 dagen per week.