Conversie Optimalisatie

Conversiedoelen

Kort samengevat is een conversie het omzetten van een bezoeker naar een bepaald conversiedoel. De gebruiksvriendelijkheid van je website speelt tijdens het omzetten van een bezoeker naar een (potentiële) klant een grote rol. Alles moet voor zich spreken. Je moet het bezoekers zo makkelijk mogelijk maken.

Wij kunnen je helpen vanaf €360 per maand.

Antwoorden met data

We zijn niet alleen gek van het meten van conversies. Vooral om het feit wat bezoekers aanspoort om te klikken, lezen of scrollen. Waarom doen bezoekers wat ze doen op je website?

Word het gedrag van een bezoeker beïnvloed door gebruik te maken van een bepaalde kleur? Wij brengen de antwoorden op dit soort vragen in kaart met data.

Exact meten en waarnemen

Voordat we beginnen met aanpassingen bespreken we eerst de huidige situatie van je website.

Na ons gesprek installeren wij een aantal plugins op je website. Op deze manier kunnen wij exact meten en zien wat bezoekers doen op je website.

Voor een afgesproken tijd observeren wij het gedrag van je bezoekers en maken we een rapportage. Hiermee wordt duidelijk waar bezoekers tegen aan lopen op je site en wat we kunnen doen om dit op te lossen.

We passen vervolgens de aanpassingen door op je website. Met als doel: Een effectievere website met meer conversie.

[logo-carousel id=logos]

Opdrachtgevers delen hun ervaring

“DigitaalDoen is praktisch, snel en biedt waarde voor het geld. Ideaal voor beginnen (en vorderingen) met WordPress, Facebook en andere online marketing tools.”

Remmelt Otten

Publishing Director, New In Chess

“Wij zijn super tevreden over het werk van Digitaal Doen. We hebben in zeer korte tijd een hele nieuwe website, men denkt goed mee en het is goed te betalen. Het was een goede samenwerking en voor herhaling vatbaar.”

Marielle Fleuren

Eigenaar, Asessor

“Verrassend snel, professioneel en voordelig (zeer goede prijs/kwaliteit). Verder erg proactief en betrokken bij het werk. Kortom: een fijne combinatie dat je niet snel terug vindt bij Online bureau’s.”

Ilja Gleiser

Directeur, PCS Proactive Contact Support

Plan een website consult

Plan een website consult met Joeri om kennis te maken en je (nieuwe) website en online marketing te bespreken. Gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen.