036 - 2022061 info@digitaaldoen.nl

4 Body & Mind

Kimberley is met haar massagepraktijk al jaren klant van DigitaalDoen. Na haar een redesign, de conversie van haar website nu gemiddeld 2,45%. Een stijging van ruim 200%.

R&W Notariskantoor

Voor R&W Notariskantoor hebben wij recent een website opgeleverd die de conversie enorm heeft doen stijgen.
De juiste uitstraling gepaard met duidelijke call-to-action buttons werpt overduidelijk zijn vruchten af.

Dit heeft gezorgd voor meer aanvragen en meer telefonische contactopnames. Naast een nieuwe website, zijn ze flink gestegen in Google door onze technieken.

Laser & Zo

Wij ondersteunen Laser & Zo met hun website en online marketing op maandelijkse basis sinds de start van hun nieuwe bedrijf.

Dit heeft niet alleen gezorgd voor een strakke, frisse en overzichtelijke website, maar zorgt ook voor een constante toename in bezoekers en contactopnames via hun website.

Natuurlijkedierenvoeding

De redesign van de webshop Natuurlijkedierenvoeding heeft naast een stijging in de conversie, gezorgd voor een opluchting van de opdrachtgever.

Met oude webwinkelsoftware waren opties erg gelimiteerd. En onze techniek heeft gezorgd voor een snellere laadtijd en verbeterde vindbaarheid in Google.

Ventilatiemaximaal

Voor een bedrijf dat ventilaties installeert, inspecteert en reinigt hebben we een sterk conversiegerichte website ontworpen. De website dient puur als middel om zoveel mogelijk bezoekers contact op te laten nemen.

Overzichtelijke menu knoppen, call-to-actions en werfende webteksten zijn ingezet als middel om contact te stimuleren.

Bezoekers worden door specifieke landingspagina’s waarvan sommige een conversiepercentage van 7,55% hebben, getriggerd om contact op te nemen.

Marwo

Voor Marwo Klimaattechniek hebben wij de complete website herontworpen. Dit was voorheen een statische website die niet goed werd weergegeven op smartphones en tablets.

Ons werd de opdracht gegeven om de website in een nieuw jasje te steken en responsive te maken.

Naast dat, kan de opdrachtgever nu ook zelf gemakkelijk de website beheren en aanpassen.

Maak een belafspraak

Onze online specialist Joeri zal binnen 24 uur reageren op je aanvraag. Een telefonisch adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.