Laser & Zo

Wij ondersteunen Laser & Zo met hun website en online marketing op maandelijkse basis sinds de start van hun bedrijf.

Dit heeft niet alleen gezorgd voor een strakke, frisse en overzichtelijke website, maar zorgt ook voor een constante toename in bezoekers en contactopnames via hun website.

Top 1-3 in Google behaald met relevante en concurrerende zoektermen.

R&W Notariskantoor

Voor R&W Notariskantoor hebben wij een website opgeleverd die de conversie enorm heeft doen stijgen.

De juiste uitstraling gepaard met duidelijke call-to-action buttons werpt overduidelijk zijn vruchten af.

Dit heeft gezorgd voor meer aanvragen en meer telefonische contactopnames.

Top 1-3 in Google behaald met relevante en concurrerende zoektermen.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

Een prachtige website gebouwd door Joeri. Alles binnen de overeengekomen tijd. En als top of the bill, een ongekende service. Een aanrader en een perfecte webmaster!
Sabine Struycken
Sabine Struycken
16:45 18 Sep 17
In samenwerking met DigitaalDoen een zeer mooie responsive website neergezet. Ik ben heel blij met de fijne samenwerking en natuurlijk het eindresultaat. Zeker een aanrader!
Marco Janssen
Marco Janssen
14:19 17 Jul 17
Om mijn website sneller en vindbaar te krijgen heb ik me aangemeld voor een online training van DigitaalDoen. Ik had geen idee of dit een goeie zet zou zijn. Uiteindelijk blijkt deze training meer dan de moeite waard. Eigenlijk boven mijn verwachting. Alle extra instellingen en bruikbare plugins werden vakkundig behandeld en besproken. Ik heb meer inzicht gekregen en ik kan nu makkelijker met mijn Wordpress website verder. Zeker 5 ★★★★★
Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
15:01 15 Feb 17
Beste Joeri, Ik ben je erg dankbaar voor het maken van de website voor Anti Pest Control. Je hebt goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en dit heb je dan ook verwezenlijkt. Ik kan iedereen aanraden om met Joeri in zee te gaan. Bedankt, Anti Pest Control
Anti Pest Control
Anti Pest Control
19:02 19 Jan 17
DigitaalDoen heeft zeer goed geholpen met de start website van CheckYourself! Goed, snel en voordelig! Ook de goede nazorg is zeer gewaardeerd. Digitaal doen gaat voor een goed werkend resultaat!
T.S. ten houte de lange
T.S. ten houte de lange
14:21 21 Nov 16
Nieuwe website? Goed en snel geregeld. Je moet zelf wel goed weten wat je wilt en hoe eruit moet zien, maar je wensen worden goed vertaald.Ook denkt DigitaalDoen mee over oplossingen, mogelijkheden en problemen. Nazorg lijkt (voorlopig in ieder geval) goed geregeld. Je kunt altijd een vraag stellen en je krijgt ook antwoord.Ook handig is de digitale training in de werking van WordPress, hoewel die ietwat rudimentair is. Aan de andere kant werkt WordPress ook wel zelf wel de weg in onderhoud etc van je site.Al met al ben ik heel tevreden met de wijze waarop DigitaalDoen onze vragen heeft benaderd en onze site heeft gebouwd!
christa moed
christa moed
21:39 19 Mar 18
Half december contact gezocht met Digitaal Doen.Binnen 3 dagen zat Joeri bij mij aan de tafel.Alles door gesproken hoe of wat en binnen een maand zou de website draaien.Na 1,5 week al een goede indruk gekregen hoe het er uit gaat zien.Na 5 weken was de website in de lucht precies zo als ik hem wilde hebben.Ik zou zeggen ga met hem in zee als je een goed draaiende website wilt hebben.Ik heb er nog geen spijt van.Ton LibertAmsterdam Airport Taxi
Ton Libert
Ton Libert
14:01 10 Apr 18
Prettige samenwerking. Joeri is heel behulpzaam, geeft veel tips en denkt in oplossingen.
Bandenservice Diemen
Bandenservice Diemen
13:17 13 May 19

4 Body & Mind

Kimberley is met haar massagepraktijk al jaren klant van DigitaalDoen. Na een re-design is de conversie van haar website nu gemiddeld 2,45%. Een stijging van ruim 200%.

Top 1-3 in Google behaald met relevante en concurrerende zoektermen.

Natuurlijkedierenvoeding

De redesign van de webshop Natuurlijkedierenvoeding heeft naast een stijging in de conversie, gezorgd voor een opluchting van de opdrachtgever.

Met oude webwinkelsoftware waren opties erg gelimiteerd. En onze techniek heeft gezorgd voor een snellere laadtijd en verbeterde vindbaarheid in Google.

Ventilatiemaximaal

Voor een bedrijf dat ventilaties installeert hebben we een conversiegerichte website ontworpen. De website dient puur als middel om zoveel mogelijk bezoekers contact op te laten nemen.

Overzichtelijke menu knoppen, call-to-actions en werfende webteksten zijn ingezet als middel om contact te stimuleren.

Bezoekers worden door specifieke landingspagina’s waarvan sommige een conversiepercentage van 7,55% hebben, gemotiveerd om contact op te nemen.

Marwo

Voor Marwo Klimaattechniek hebben wij de complete website herontworpen. Dit was voorheen een statische website die niet goed werd weergegeven op smartphones en tablets.

Ons werd de opdracht gegeven om de website in een nieuw jasje te steken en responsive te maken.

Naast dat, kan de opdrachtgever nu ook zelf gemakkelijk de website beheren en aanpassen.

Rioolontstoppen.nl

Voor Rioolontstoppen.nl hebben wij de WordPress website gebouwd en optimaliseren wij maandelijks de conversie, SEO en AdWords campagnes.

Wij meten belletjes door in conversies en kunnen slimme beslissingen nemen die meer opleveren en budget besparen.

Top 1-3 in Google behaald met relevante en concurrerende zoektermen

Rijschool Lenso

Voor Autorijschool Lenso hebben we de website gebouwd en optimaliseren we maandelijks de conversie, SEO campagnes en Facebook campagnes.

Top 1-3 in Google behaald met relevante en concurrerende zoektermen

 

Plan een website consult

Plan een website consult met Joeri om kennis te maken en je (nieuwe) website en online marketing te bespreken. Gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen.